Hanımeli.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

İşte ! Bir gün daha sona eriyor. Gökyüzünün alacalı yüzeyini seyrederken iki irice kola benzer bulut dikkatimi çekiyor. İki iri kol, kırmızının hangi tonuna boyanacağı konusunda kararsız kalmış güneşin tombul vücudunu sabit tutmakta zorlanıyor. Yavaşça gücü tükeniyor ve git gide düşüyor işte güneş. Çehremin donuk iklimi, sıcak bir tebessümle çözünüveriyor. Sanki gökyüzünün tüm sakinleri, davetsiz seyircilerine en iyi performanslarını sergiliyor. Çok geçmeden tüm bu hengame son buluyor ve gökyüzünün simsiyah perdeleri çekiliyor.

Öyle çoklar ki, acınası da olsa aklıma boşa akıttığım gözyaşlarım geliyor. Acaba her bir damlasını muhafaza edebilseydim, gökyüzündeki binlerce yıldızın her birine hediye edebilirmiydim ?

En son ne zaman kafanızı kaldırıp yıldızları seyrettiniz ? Yoksa hepimiz için bu eşsiz mecburiyet, yorucu bir keyfiyete mi dönüştü ? Hangimiz küçükken isim taktığı o yıldızını, şimdilerde kafasını kaldırıp selamlayabilir ki ?

Küçükken işler çok basitmiş be Hanımeli. Kafanı kaldırıp gülümsemek yetiyormuş mutlu olmak için. Onca yolu zor bela çıkıp, ter içinde güneşin batışını izlemek. Büyümüşüz, hatta kocaman olmuşuz. Öyle sıradışı bir büyümek ki bu, derimiz sarkmamış veya saçlarımıza ak düşmemiş. Kanmışız. Daha önemli şeyler olduğuna inandırılmışız. Daha iyi bir hayat için, hayatımızı karartmışız. Yıldızlar artık bizim için parlamaz olmuş be Hanımeli, geceler bize siyah olmuş.

Yakın arkadaşlarım, uzak arkadaşlarım, ailem, uzak ailem veya hiç tanımadıklarım. İnsanların gülünesi korkuları var. Kimisi hayatının geri kalanında rahat bir hayat sürmek için para biriktirmeye çalışıyor. Kimileri aşk acısından bitkin düşmüş, kimileri ise davasının uğruna diğer tüm dünyevi işleri terk etmiş. Hayatımın 21. Sonbaharını yaşıyorum ve yaşayıp yaşamayacağım konusunu kendime hiç açmadığım diğer sonbaharlarım için hiçbir şey yapmıyorum. İçimdeki endişe değil, huzur. Bunun için ufacık bir kıyas yetiyor. Derisi büzüşmüş ve 32 dişinden birkaçı eksilmiş bir adama dönüştüğümde, istediğim herşeyi yaptığım için ölüme çok daha hazır olacağım. İçimde, merak ettiğim veya merak etsem de tecrübe etmekte geç kaldığım işler için bir telaş olmayacak. Sonlanışa yakınlığım beni dinginleştirecek ve daima yorgun dizimin tepesine oturttuğum bir velede, anlayamayacağına emin olsam da öğütler vereceğim. Belki bir gün anlar diye konuşacağım. Son gösterimi sergileyeceğim bu davetsiz seyirciye ve bu benim hayattaki son umudum olacak. Sonrasında simsiyah bir perdenin arkasında kaybolacağım.

Diyeceğim ki; ''Canım aşk çekiyor!'' diye bağırabilecek kadar uçmuş veya ''Herkes ölsün!'' diyebilecek kadar karanlığa batmış bir insan değilim ben. Değil iteklesen, kucağına alıp götürsen bile bu hayatın uclarında göremezsin beni. Dengeli ve makul yaşantımdan zerre taviz vermem. Şimdi. Kulağını aç ve beni iyi dinle. Boşa geçirecek zaman yok. Bu, senin hayatın ve saniye saniye sona eriyor. Saçmalamanın alemi yok. Değil mi Hanımeli ?

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

nazi dokturmussun...

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Kulağını aç ve beni iyi dinle. Boşa geçirecek zaman yok. Bu, senin hayatın ve saniye saniye sona eriyor. Saçmalamanın alemi yok. Değil mi Hanımeli ?

Eline,yüreğine sağlık hocam

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

NovalgiN'in tahtını alcak sanırsam :D

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Hocam diline sağlık güzel yazmışsın devamını dört gözle bekliyoruz.

JuMaN tarafından 14/Ara/12 00:04 tarihinde düzenlenmiştir

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek

harika devamını bekliyoruz

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLaZzz
    HaYLaZzz's avatar
    Erkek

fevkalade bir çalışma olmuş, yüreğine sağlık hocam...

Hayat bir bilgisayar oyunu gibi bölümlerden oluşur. Her seferinde bir bölüm geçersin ve ilerlersin. Bölümü geçmek için verdiğin mücadelede karşına çıkan sorunları ve güçlükleri aştığın zaman elde edeceğin puanlar hanene tecrübe olarak işlenecektir. (Her hakkı bende saklıdır) Hırçın Karadenizin Bıçkın Delikanlısı www.iphonebuca.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi27
    asi27's avatar
    Erkek

biraz uzun olmuş sınavdan sonra okumak istiyorum 

çicik-----

BİZDE BİLİRİZ BİR KALBİN EN DERİN YERLERİNE İZ BIRAKMASINI,ŞAYET FARKINDA OLMASAYDIK YÜREĞİMİZDEKİ TAHRİBAT'IN...!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Analitik
    Analitik's avatar
    Dişi

Mükemmel olmuş elinize emeğinize sağlık, yazının içindeki duygu çok etkileyici, okurken insanın kalp ritimlerini değiştiriyor.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

novalgin duymasin :)

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı

novalgin duymasin :)

Merak ettim inceledim. Duysa da endişe etmeyeceğine eminim. Gayet başarılı.

Bu arada herkese teşekkür ederim.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
Toplam Hit: 1680 Toplam Mesaj: 11