Harddisk Yüklenmiyor...
-
garantiden yenisi geldi windows yükleyemedim bi yardımcı olursanız sevinirim...
-
nasıl yüklenmiyor? harddiski görmüor demekki bilgisayar jumperları kontrol et bi öyle dene...
-
Yüklenmiyor Derken ? Görmüyor mu Makina HDD'yi ? Eğer Görmüyorsa Arkadaşın Dediği Gibi Jumperleri Kontrol Et Arkadaşım.. Yok Görüyor Ama Yükleyemiyorsan ßüyük Olasılıkla SATA HDD'dir.. Bunun İçin Anakart CD'sinin İçerisinde MAKEDISK Denen ßir Zımbırtı Olur Onunla SATA Sürücüsünü Tanıtman Lazım..
-
hardisk görüyo ama yüklen miyo
windows cd taktım ön yükleme yapmıyo
-
Bak Arkadaşım Öncelikle ßana HDD'den Hakkında Bilgi Verirsen Sana Açıklayıcı Şekilde Yardımcı Olurum..
HDD ; Sata mı ? Yoksa Pata mı ?
Eğer Pata İse ßaşka ßir CD ile Yüklemeyi Dene Yok Sata İse Söyle Ona Göre Yardımcı Olalım Sana...
-
sata olması lazım eger sata degil pataysa
nasıl yükleriz?
-
Arkadaşım PATA ise Yani IDE İle Bağlanan HDD Onun İçin ßaşka ßir Cd İle Deneyebilirsin Muhtemelen Cd Bozuktur..
Eğer Sata İse Anakart CD sinin İçerisinde MAKEDISK Denen Ufak ßir Programcık Var.. Temiz ßir Disket ßulup Disket Sürücüsüne Yerleştiriyorsun Daha Sonra ßu Demiş Olduğum MAKEDISK Programcığını Çalıştırıyorsun ve Dısketin Hazır Oluyor Daha Sonra Window Kuruluma Başladığı Anda " F6 " Tuşuna Basıyorsun Ve Karşına Türkçe ßir Menü Geliyor Hazırlamış Olduğun Dısketi Sürücüye Takıp Tanıtıyorsun Sonra Gerisi Normal ßir Şekilde Kuruyorsun..
Umarım Anlamışsındır Arkadaşım.. Kolay Gelsin Sana.
-
Yinede Söyleyim Her SATA Hdd Makedısk'den Tanıtma İStemez Ona Göre Yoldan Çıkabilirsin.. Ama Önce CD Değiştirip Denemeni Tavsiye Ederim
-
kardeş çok tşk ederim sen bu işi iyi biliyon güzell
artık sana soru sorabilirmiyim
daha yaşım 17 ben bilmem böyle şeyleri
-
ßurası Forum Kardeşim Herkez Birbirine Yardımcı Olmaya Çalışıyor :) Bu İşleri Teori Olarak Öğrenmen ßiraz Zor.. Yaparak Bozarak Merakla Öğrenilecek İşler..
-
haklısın vallaha....