Hardisk Problemi
-
Öncelikle mrb gecen bilgisayarımı actım...bilgisayarım xp baslatırılıyor diyo ondan sonra kendi kendine reset atıo...
format cekeyim dedim formata hardiski görüyo fakat c yi bosh olarak görü oysaki c bölümünde baya dosyam var yedeklememistim ve c yi bos olarak görüyor seceneklerde hicbir değisiklik yapmadan bırak secenegi yok. sonra başka bir bilgisayara bagladım hardiski ondada calısmadı sebebi nedir ve çözüm yolları nelerdir nasıl dosyalarımı alabilirim :'(
Modz: Lutfen Basliklarimiza dikkat edelim..
-
ağlama kanka geçicek. o nasıl başlık ?
-
Bir yerlerden eline cd üzerinde çalışan linux cdsi geçebilir mi?
-
harddiskinde bad sektor olabilir :‘( Linux live bi cd ile verilerini yedekleyip harddiskini tekrar biçimlendirmeyi dene :'[
olmazsa bosh bi dvd alıp mini xp ile filan ona geç :'(
oda olmazsa başka yollara bakarız :'((((
şimdi mesajımı tekrar okudumda çok duygulandım amk :'(
-
Harbi duygulandim. Bu nasil Bir Dert anlatis seklidir.. :`(((
-
hiç birinizin başına gelmesini istemem ama,emin olunki genciliğim söz konusu cünkü dimitar pederovski yani babamın belgeleri var eğer kurtaramassam tüm gecliğim gidecekk 22 yasında meftaaa :...
-
dedikleri gibi sen hiren's boot cd veya buna benzer bir programla sisteme giriş yap o zaman gözükür sonra yedeklersin artık verilerini ;) (seninki gibi etkili bi ifade olmadı ama olsun)
http://www.hirensbootcd.org/files/Hirens.BootCD.14.1.zip
bunu indir ve cd ye yazdır.
-
gönder harddiski bana ilgileniyim yakından.
-
senin yapabileceğin tek şey usbye ubuntuyu universal installer ile kuruyorsun,daha sonra çalıştırıp dosyaları usbye çekiyorsun olay bitiyo :'(
eğerki bu işe yaramazsa bir de kasayı yan yatırarak dene,en olmadı format at geçer :'(
-
HALLEDEMESEM GERCEKTEN YOLLİCMM
-
problem: hdd ntfs bölümün uçmuş.
çözüm: 1)http://www.4shared.com/file/ue4wqCg5/EASEUSDataRecoveryWizardProfes.htm buradan programı indir. crackle.
2) çalışan bootable xp ile windowsu aç.
3) indirdiğin programı flash bellek ile cd den çalıştırdığın windows xp nin içine kur.
4) programı kurmak için sakın hdd yi biçimlendireyim deme sanal xp sanal disk oluşturur onun içinde müziğim klasörü var onun içine programı kur.
5) programı çalıştır tam hatırlamıyorum ama kurtar seçenekleri vardı kurtaracağın dosya uzantılarını seç.
6) dosyalarının boyutu az ise flash belleği kurtarma diski olarak göster ki kurtarılan dosyaları oraya atsın.
7) dosyaların boyutu fazla ise (ör 100 gb) farklı bir hdd edin kurtarılan dosyaları oraya atsın program.
8) işlemi başlat ve geçmiş olsun.