folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Harvard Üniv. Ne Kur An Ayeti Astılar



Harvard Üniv. Ne Kur An Ayeti Astılar

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyr00t
    Keyr00t's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Nisan/2007
    Erkek
    Lotus bunu yazdı
    Keyr00t bunu yazdı
    zumsuk bunu yazdı

    bir grupta aynı haber vardı. Şöyle yorum yapmışlar, aynen kopyalıyorum


     


    * zaman gazetesi propagandası için diyorlardı


     


    "Ezik müslümlerin yaptıkları habere bakın. Haberin başlığında ve içinde ayet'in Harvard üniversitesi duvarına asıldığı söyleniyor ama biraz daha dikkatli okunursa, bir sergide sergilenen 25 sözden birisi olduğu anlaşılır. Yoksa Harvard üniversitesi bunu kendi mottosu kabul edip sabit şekilde duvarına asmış falan değil. Sözler de ögrencilerin oylarıyla seçilmiş. Müslüman ögrenciler bastırmış bu sözü koydurmuşlar. Müslümler boşuna kasmayın Muhammed'e bir Gandhi,Buda gibi saygı göstermez kimse. Muhammed ya hep ya hiç demiştir. Ya bendensin ya kafirsin demiştir. Biri kuranı begeniyorsa Muhammed'i seviyorsa % 100 müslümandır. Aksi mümkün degildir. Dünyadaki 5.5 milyar gayri müslim dininizden ve peygamberinizden nefret ediyor,sizlerden korkuyor, dininizi şiddet yanlısı ve ilkel buluyor. Kabul edin artık. Bırakın bu ezik ezik davranmayı. Yalan söylemekten bıkmadınız mı?"


    Çok doğru söylemiş bizde "La ilahe illallah" vardır. Önce bir La(yok) der herşeyi silersin sonra İlahe İllallah (Allahtan başka ilah) der onu merkeze alırsın yap hep ya hiçtir. Kem küm etmeyiz. Küfür tek millettir hepside düşmanımızdır. Onlar bizi terorist,şiddet yanlısı,ilkel diye nitelendirirler geçiçi bir üstünlük çağındalar diye kendi çürümüşlüklerini göremezler. Hz. Muhammed'in bir Gandhi olması beklenemez zaten. 





    ben ateistim ve inanciniza gore benide allah yaratti hatta kendi curumuslukleri diye bahsettigin adamlarida inancina gore o yaratti ama hala dusmanimizdir diyorsun bu kadar muslumansaniz yaradilani severiz yaradandan oturu diyen adami ornek alin bunu yapamadiginiz surece sozde en huzurlu din olan islaminiz teror dini olmaya devam edecektir

    Kendi inancını yaşayıp başkalarına zarar vermeyen insanlarla bir düşmanlığımız olmadığını belirtmem gerekiyor. "Le kum dinikum veliye din" (sizin dininiz size benim dinim bana) ama dünyanın dört bir yanında müslümanlara zulmedenlere karşıda düşman olmamamız beklenemez.Varsın bu yüzden terörist olalım bu yüzden şiddet yanlısı bir din olalım öyle değerlendirsin insanlar. 

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insaf
    insaf's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 19/Ağustos/2012
    Erkek

    Bazılarının zoruna gitmiş.


    .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Temmuz/2003
    Erkek

    davulun sesi uzaktan hoş gelir.


    Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 04/Ağustos/2009
    Homo
    karahanx bunu yazdı

    güzel bir davranış . en azından saygı göstermeyi öğreniyorlar demekki .

    He bununla şimdi biz tüm müslümanlar, sempatizanı falan oluruz dilimizden düşürmeyiz çok severiz falan.

    halbuki bunuda yapan ve diğer müslümanlara eziyet eden de aynı zihniyetten geliyorlar.

    2 sininde ayrımını yaptığımız ve farkını idrak edebildiğimiz sürece ancak yaptıkları bu davranışı takdir edebiliriz. etmeliyiz.

    1) Onlar zaten saygi gostermeyi biliyor.Kiskirtan taraf farkli.Ayrica bunlar reklam,herkese esit davraniyoruz anlaminda

    2) Muslumana eziyet eden yok.Musluman tembelligi secip,obur dunyaya herseyi birakip,yan gelip yattikca,bazi guclu kesim ustune cikmaya calisacaktir.

    O zaman Osmanli da bazi topraklari alip hukmetmeyecekti ? O zaman Ulker Godivayi satin almayacakti ? O zaman Apple xx sirketini satin almayacakti ? Turkiye guclense,egitimde bilimde,parada.Bir gun elbet diyecek ki topraklarimizi genisletelim.Biz hukmedelim.

    Gecen bir bilim adami tanriya ihtiyac yoktu diyordu,simdi baska birsey diyor diye tum Alem-i muslim diyor ki Allahi kabul etti.
    Adam islam demedi.allah demedi.Tum dinler aynidir siz sadece musluman ulkeden,o gorusten baktiginiz icin kendinizinkini ustun goruyorsunuz.Gidin Cin den bir de islama bakin.Halbuki islam da hristiyanlik ta ayni seyin laciverti.

     

     

    cordelian tarafından 28/Oca/13 03:29 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 2994 Toplam Mesaj: 25