Hastalık Mı Acaba ?
-
bişey dicem.. sizde de oluyormu bilmiyorum ama bende aşırı oluyor.. mesela evden çıkarken sürekli herşeyi kontrol ediyorum.. açık unuttum mu die.. suları bakıyom tpü falan bakıyom.. sonra dışarı çıkarken kapıyı kapttım mı kapatmadım mı sürekli bakıyorum şöyle diyeyim. meselea evden uzaklaşıyorum sonra bi daha geri dönüüyorum.. anlamadım yaa hastalık mı acaba.. gerçi gülüncek bişey gibi görünüyor ama.. anlamadım.. :S yardımcı olurmusnuz .. bi fikir ..alayım .. kafayı yicem.. aq..
-
Psikolojik bir problem olabilir. Psikoloğa danışıp bu durumu düzeltebilirsin.
-
annem 2 :d
-
evden çıkarken telefonla herşeyin resmini çekip çık sonra merak edince bakarsın eve dönüncede silersin fotoları...
-
sanırım buna obsesif kompulsif bozukluk diolar, bi psikiyatrise git derdini anlat.
kafana takma, çaresi var ;)
-
ewet hastalık...bir obsesyon türüdür muhtemelen
-
scuderia bunu yazdı:
-----------------------------
evden çıkarken telefonla herşeyin resmini çekip çık sonra merak edince bakarsın eve dönüncede silersin fotoları...
-----------------------------öyle değilde şey yapasım var böyle bi liste yapıp evden çıkarken işaretlicem mesele ekelktrikle kapalı tick işareti sular kapalı tick işareti.. sonra listeye bakarım blmiyorum ggarip geliyor.. valla sokucam yaa kkendime ezyet ediyom..
-
evden çıkarken sigaram cep telefonum bide arabanın anahtarı varsa gerisi hiç :))
aklıma bile gelmiyo walla -
takıntı hoca evet (obsesif kompulsif).
kötü bişe la bu bazen böyle salak salak düşünceler geliyo aklından çıkartamıyosun bilmem sana oluyomu.
al bi de testhttp://www.psikiyatrist.net/testobsesif.htm
-
scuderia bunu yazdı:
-----------------------------Bence bu daha kötü bir manyaklık olur QWEQWeqw
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------takıntı hoca evet (obsesif kompulsif).
kötü bişe la bu bazen böyle salak salak düşünceler geliyo aklından çıkartamıyosun bilmem sana oluyomu.
al bi de testhttp://www.psikiyatrist.net/testobsesif.htm
o kadar cevapladım sonuç sıfır sayfanı devamı yok.. :S kafayi yicem şaka mı bu :)