Hat Sahibini Değiştiremiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Vodafone faturalı hat kullanıyorum.Tahahüt altındayım daha bitmesine 6 ay var.Numaram 505 ile başlıyor yani avea.Hat sahibini değiştimek için illede avea'ya geçmem lazımmış.Geçemem tahahüt altındayım zaten vodafone'dan ayrılmak istemiyorum.Ne yani illa avea'ya geçip hat sahibini değiştirip tekrar vodafona' mı dönecem.Böyle saçmalık olur mu Allah için.Var mıdır başka bir yolu ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    djmatrax
    djmatrax's avatar
    Erkek

hat sahibi ile beraber operatorunun şubesine git  devir işlemi yapılabiliyor ama devir için yanılmıyosam bi 50 tl felan alıyolar tam hatırlamıyorum  önce bi vodafone müşteri hizmetleri ile görüş çagrı merkezi yani bak bi onlar ne diyo

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    djmatrax bunu yazdı

hat sahibi ile beraber operatorunun şubesine git  devir işlemi yapılabiliyor ama devir için yanılmıyosam bi 50 tl felan alıyolar tam hatırlamıyorum  önce bi vodafone müşteri hizmetleri ile görüş çagrı merkezi yani bak bi onlar ne diyo

Gittim hocam vodafone hat avea numaralı diye avea'ya gidin dediler.O avea'daki ibneler de vodafone'dan avea'ya geçmezseniz hat sahibini değiştiremezsiniz dediler.Olay bu.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

yeni çıkan kanunla telefon elinde açık kullanıyorsan gidiyorsun hattın neyse onun yerine bu hattı ben kullanıyorum diyosun oda seni hattın yeni sahibi yapmak zorunda btk ya şikayet ederim falan de 

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek
    leadertay bunu yazdı

yeni çıkan kanunla telefon elinde açık kullanıyorsan gidiyorsun hattın neyse onun yerine bu hattı ben kullanıyorum diyosun oda seni hattın yeni sahibi yapmak zorunda btk ya şikayet ederim falan de 

oda diycekki tam abi hemen geçiriyim.

aga prosedür benim bildiğim bu şekil

saçma ama bu 

yapacak bişey yok 

anca şikayet edersin kanun değişir rahatlarız o zaman

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek
    iQsuz bunu yazdı
    leadertay bunu yazdı

saçma ama bu 

yapacak bişey yok 

Aynen öle geçen gidip Turkcell'de bire bir yaptım olayı da ordan biliyoRum. Hat açık ve yanında olsun yeter 

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek
    leadertay bunu yazdı
    iQsuz bunu yazdı
    leadertay bunu yazdı

saçma ama bu 

yapacak bişey yok 

Aynen öle geçen gidip Turkcell'de bire bir yaptım olayı da ordan biliyoRum. Hat açık ve yanında olsun yeter 

yarın deneyip sonucu buraya yazıcam

ama ben şuan aveayım hat 531li

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    541 li numara vardı. 2001 de alıp pedere vermiştim. Mart ta gittik bir vodafone bayiğine para vb.istemediler 1m dakika sürdü sürmedi değiştirdik hat sahibini.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

Geçmiş yıllarda yoğun bir talep alan ve binlerce kişiye satılan Açık Hatların kullanıcılar tarafından kendi üzerine alınması için BTK tarafından son bir fırsat sunuldu.

Açık Hat olarak satın alınan ve başkasının adına kayıtlı olan bir hatta sahip iseniz 1 Ekim 2013 tarihine kadar size en yakın GSM Bayisinden gerekli sözleşmeleri imzalayarak hattı kendi üzerinize alabileceksiniz.

Herhangi bir ek ücret alınmadan yapılacak olan işlem sonrasında kullanımda olduğunuz hatta numara ya da sim kart değişimi olmadan direkt olarak sizin adınıza kayıt edilmiş olacak.

Turkcell abonesi olan abonelerin Turkcell İletişim Merkezlerine, Vodafone abonesi olan kullanıcıların Vodafone Shop‘lara, Avea abonesi olanların ise Avea İletişim Bayilerineuğraması gerekecek.

Read more: http://www.cepavantaj.com/acik-hat-kullananlara-son-firsat.html#ixzz2RXbxY6qg

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    leadertay bunu yazdı

Geçmiş yıllarda yoğun bir talep alan ve binlerce kişiye satılan Açık Hatların kullanıcılar tarafından kendi üzerine alınması için BTK tarafından son bir fırsat sunuldu.

Açık Hat olarak satın alınan ve başkasının adına kayıtlı olan bir hatta sahip iseniz 1 Ekim 2013 tarihine kadar size en yakın GSM Bayisinden gerekli sözleşmeleri imzalayarak hattı kendi üzerinize alabileceksiniz.

Herhangi bir ek ücret alınmadan yapılacak olan işlem sonrasında kullanımda olduğunuz hatta numara ya da sim kart değişimi olmadan direkt olarak sizin adınıza kayıt edilmiş olacak.

Turkcell abonesi olan abonelerin Turkcell İletişim Merkezlerine, Vodafone abonesi olan kullanıcıların Vodafone Shop‘lara, Avea abonesi olanların ise Avea İletişim Bayilerineuğraması gerekecek.

Read more: http://www.cepavantaj.com/acik-hat-kullananlara-son-firsat.html#ixzz2RXbxY6qg

Buradaki bilgiye göre bana o saçmalıkları söylememeleri gerekiyordu.BTK'nın resmi sitesinde şikayette bulundum.Bakalım ne olacak...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

geçen hafta avea ya sormuştum, hat devri için 39 TL alıyolar ama vodafone u bilmiyorum, o da o civarlardadır.

goo.gl/qBNZmW
Toplam Hit: 1453 Toplam Mesaj: 11