Hava Kuvvetleri Sözlemeli Astsubay
-
Arkadaşlar bu hafta sonu hava kuvvetleri sözleşmeli astsubay sınavı var aramızda sınava girecek olan arkadaşlarımız varmı.
-
Ben giricem basvurmustum kabul edildi dedi galiba herkesi sokacaklar sinava.
-
kazık gibi sorular gelecek ama sınav çok karambol olcak. Yanınıza çok çalışmış birini oturduk sınavın %30 unu kopyayla halledebilirsiniz.
-
Hayirlisi bakalim deneyelim şansimizi
-
15 bin kişi başvuru yaptı 150 kişi alacaklar bende hatay da oturuyorum kalkıp izmire gidecem bende kararsız kaldım gidip gitmemekle.
-
Desenize ziraat'in gişe personeli sınavlarına dönmüş olay.
Adamlar 4.500 kişiydi hatırladığım kadarıyla, işe alacaklardı 150.000 kişi başvurmuştu..
Adamlar 2 senede bir böyle sınav yapsalar, bankacılıktan daha çok kazanırlar hıamına..
-
CEO bunu yazdı
Adamlar 4.500 kişiydi hatırladığım kadarıyla, işe alacaklardı 150.000 kişi başvurmuştu..
Adamlar 2 senede bir böyle sınav yapsalar, bankacılıktan daha çok kazanırlar hıamına..
Aynen öyle hocam 150 kişiden 1 kişi alacaklar.
-
Hayır 25 bin kişi basvuru yaptı Minimum 80 kişi alınacak.(Kesin bilgidir)
-
ne ara başvuru yapıldı anasını satayım deseydiniz ya :(
-
CEO bunu yazdı
2010da Halkbanka 50 kişi alınacaktı. başvururnun son günü saat 14:00te başvuru yaptım. 865 küsür bininci kişiydim..
üşenmedim hesapladım alacakların 50 kişinin emekli olana kadarki maaşları+ emekli ikramiyelerine yetiyordu mk
-
Zodiac bunu yazdı
ne ara başvuru yapıldı anasını satayım deseydiniz ya :(
Hocam toplam kaç kişi alacaklar peki bazı arkadaşların sınavı onaylanmamış okudukları bölüm uymuyor diye.