folder Tahribat.com Forumları
linefolder E-Book
linefolder Havass"In Derinlikleri E-Book [İstek]



Havass"In Derinlikleri E-Book [İstek]

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek

    İlginç bilgiler var , üfürükçülere çatmalar var  ve çok güzel tesbiltler var.

     

     

    Tekrar teşekkürler ,

     

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ekim/2005
    Erkek
    rica ederim :)

    "Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuna
    Tuna's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2005
    Erkek

    arkadaşlar amacım konuyu saptırmak değil. lütfen bilen birisi bişeyler söylesin.

    havas nedir ? büyümüdür ?

    ilk kitaba biraz göz attım. adam büyüdür diyor. ve esmaül hüsnadan bahsediyor.

    büyüyse niye Allahın adını ağzına alıyor ?

    havas dinimizde günahmıdır ?

     konuyu dağıtmadan bilen arkadaşlar bişeyler yazarlarsa sevinirim

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Aralık/2003
    Erkek

    Allah'ın isimlerinin kullanılmasını anlamak için astral,enerji,boyut vs kavramlarına aşina olmak gerekir.

    Ama kısaca olay şudur o isimler yüksek enerjiye sahiptir.Ve kişi bu isimleri zikrederek o isimlerin enerjisini kullanır.Tabi sadece zikretmekle bişeyler olmaz.Bi sürü ritüeliydi hazırlığıydı vs.vs. bişeyler var. O kitapta bunlar açıklanmıştır zaten.

    Havass'ın büyü olup olmamasıda o kitapta yine açıklanmıştır.Ama büyü olayında ince çizgi şudur iradeye etki edilmemeli ve haksız üstünlük sağlanmamalıdır.Şimdi o kitaptada olan bazı örnekler verip size olayı açıklayayım.

     2 kişi vardır evlidir.birde 3 çocuğu vardır bunların....Karı koca ayrılıyor.Neden ? Çünkü bir problem var şiddetli geçimsizlik vs. Kadın gidiyor havassçıya diyor benim 3 çocuğum var kocam gidiyor.Bizi birleştirin vs.vs. Bu mümkün müdür eh mümkündür.Ama burada özgür iradeye etki edilir.Adamın vermiş olduğu kararlar dışardan müdahale ile değiştirilir.

    Veya 2 genç var kız acayip güzel erkek tipsizin biri.Yaşlarıda geçiyor.Ya erkek kızı kendine bağlamak için yada dışardan 3. bir şahıs bu ikisinin arasını yapmak için havass alimine gidiyor.Okuma yapılıyor bilmem ne bunlar mutlu mesut oluyor.Bu seferde erkek elemana haksız üstünlük sağlanıyor.Tipsiz olmasına rağmen kıza işlem uygulanarak o şahsa sevdiriliyor bilmem ne...

    "

     Bu örnekler ne kadar saçma gelsede yapan yapıyor.Ve bunlara kılıfıda islami olarak uyduruyolar.Ama insan iradesini hiçe sayıyorlar.Böyle birşeyde günahtır.

    Ve birde kahriyeler vardır havass ilminde derki haksız kişiye yaparsanız size geri döner vs.vs. Kahriyeyide zalime okumak günah değildir derler.Ama senin zalim sandığn kim bilir nasıl iyiliklere sebep oluyor.

     Kuranda diyorki "sizin iyi sandığınız kötü , kötü sandığınız iyidir" Havassı kurcalamamak için bu ayet yeterde artar.Çünkü bişey yapmaya karar verdiğimizde kararımızı nefsimize göre vericez.Ve sonucunu bilmiyoruz.Kurcalamamak daha iyidir.

    Havass nerde büyü değildir diye sorarsanız.Havassın büyü sınıfına girmemesi için sizin ilmi ledun sahibi olmanız gerekir.Bu ilim nasıl kazanılır olayını anlatmak çok zor.Zaten anlatmak yetmez.Yukarıdaki ayet ve ilmi ledun , kuranda "hz.Musa ve hz.Hızır ın yolculuğu " anlatılarak örnek verilmiştir.

    Hz.hızır ilmi ledun sahibidir.Allahın isimlerini kullanır.Ufak bi çocuğu öldürür , bi gemiyi batırır.Kendilerine kötü davranan bi şehirde o şehrin duvarını tamir eder vs.vs.  Ama bunları yaparak iyi şeylere sebep olmuştur.Ve o iyi şeylerin olacağınıda ilmi ledun sayesinde biliyodur.vs.vs.vs. eğer ilmi ledun sahibiyseniz.Allahın isimleri ile istediğinizi yaparsınız.Havass uygulamaları dualar vs.vs. ama bu büyü olmaz.

    Eğer ilmi ledun sahibi değilseniz.Allahun isimleri ile yine istediğinizi yaparsınız.Ama bu sefer yaptığınız şey büyü olur :D:D:D

    Bülent Kısa olayı orada çok iyi özetlemiştir.Benim yazdığımdan bişey anlamadıysanız :eğer oradan okursanız daha yararlı olur :D:D:D Orada bahsedilen savaşçının ve dervişin yoluda önemlidir. göz atarsanız iyi olur :D


    Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuna
    Tuna's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2005
    Erkek

    sağol italyan.

    en iyisi bu işlerden uzak durmak.

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XanTos
    XanTos's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Nisan/2007
    Erkek

    Edit : İtalyan Herşeyi Açıklamış =) 

Toplam Hit: 7567 Toplam Mesaj: 17