folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hayata Dair Bir Soru



Hayata Dair Bir Soru

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Nisan/2007
    Erkek

    18 yaşındayım,bu zamana kadar bir şey yaşadığım söylenemez.16 yılı aklımın bilincimin ancak yerine geldiği ancak mantıklı düşünebildiği yıl olarak düşünürsek geriye adam gibi yaşadığım 2 yıl kalıyor.Çok bir şey yaşamadım;ama şunu söyleyebilirim:Hayat gelecek için planlar kurarak geçiyor.Gelecek geldiğinde ise daha ilerideki gelecek için plan kurarak geçiyor.Böyle saf saf anın tadını çıkarmadan malca geçiyor.Elbette koy götüne hiçbir şeyi takma kafaya sadece ve sadece şimdiyi düşünme de demiyorum;ama hep gelecek kaygısıyla yaşamamak,hem de saf saf anın mutluluğunu yaşayıp geleceği mahvetmemek lazım.Yapılması gereken şey dengeyi sağlamak ve bugünün de şu saatin şu dakikanın şu saniyenin de keyfini çıkartmak.Toprak üstündeki her gün iyi bir gündür.İster Tanrıya inan ister inanma;ama bir  gün öleceksin ve kurtlar cesedini yiyecek.Bu gerçeği de kimse değiştiremeyecek.İşte o zamana kadar bana sorarsan hem geleceğin planlarını yap gelecek için çalış,hem de şuanın için Tanrıya/tabiat anaya ya da inandığın inanmadığın bir şeylere şükret.En azından annen babana şükret.Seni bu dünyaya getirdikleri için.

    Hayat içinde acı olmasına rağmen güzel.Hayat acısıyla güzel.Hayat içinde mutluluk olmasıyla güzel.Hayat içinde HAYAT olmasıyla güzel.Anlayabilirsen fark edebilirsen güzellikleri ve kötülükleri güzel.Her eve gelişinde annene ayrı bir merhaba deyişin ve ona bir gül alıp onu mutlu etmenle güzel.Sevgiline ayrı bir şiir yazmaya çalışıp saatlerce uğraşmakla ve yeteneksizliğine küfredip bırakma noktasına gelip bırakmamakla güzel.

     

    Ve en önemlisi:HAYAT SENİN HAYATA BAKIŞ AÇINLA GÜZEL..

     

     


    Pragmatism&Realism
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek

    acı geliyorsa var olduğun hayattan var olduğun şeylerden uzak kal uzun süre

    hayatın ne kadar güzel bişi olduğunu anlayacaksın


    Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar facebook sayfasında >>> facebook.com/cilginsigortaci █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iskarpin
    iskarpin's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Kasım/2009
    Erkek

    Acı olmasaydı bu dünya hayatı geçici olur muydu hiç. Ama herkesin acısının, derdinin boyutu farklı işte. Adam depremde tüm ailesini kaybediyor hayat acı diyor, adam 17sinde kız arkadaşından ayrılıyor hayat acı diyor. Böyle lahana turşusunu adama karpuzlar yedirirler vesselam.


    ne sevmektir ne sevilmek, en güzeli şırıl şırıl işemek..
Toplam Hit: 2880 Toplam Mesaj: 24