Hayırlısıyla Turk Telekomdan Kurtulmak Ve İnternet Tavsiyeleriniz.
-
Agalar Selamın Aleyküm bir süredir Türk telekom evden internet kullanıyorum hiç memnun değilim sözde 100 mbps alıyorum ama yalan daha 86 üstünü göremedim hazır tahadütüm bu ay bitiyorken tt den kurtulayım diyorum 100-200 mbps satın alabileceğim yerler önerir misiniz.
-
altyapı uygunsa Superonline 1000mbps 700tl ,fiber bu ay geçtim şuanlık memnunuz
-
Hiçbir internet sağlayıcısı her ay hatta her hafta size %100 hız ve sorunsuzluk garantisi veremez. Türk Telekom kötü değil, bulunduğunuz alan kötüdür.
-
Türk telekom'un altyapısını kullanıp memnun kalmadıysanız, diğer operatörler doğduğunuza pişman ederler hocam sizi.
-
kablonet en iyisi
-
Telekom sana 86'dan üstünü veremiyorsa demek ki hattın kaldırmıyor. Telekom üstünden hizmet sunan hangi firmaya geçersen geç aynısı olacak.
-
superonline kendi altyapısı varsa hemen geçmeni öneririm. Buradan sorgulayabilirsin https://www.superonline.net/altyapi-sorgulama
-
tusubasan bunu yazdı
superonline kendi altyapısı varsa hemen geçmeni öneririm. Buradan sorgulayabilirsin https://www.superonline.net/altyapi-sorgulama
Hocam kullanıyor musunuz tavsiye eder misiniz ??
-
mkyb bunu yazdı
Telekom sana 86'dan üstünü veremiyorsa demek ki hattın kaldırmıyor. Telekom üstünden hizmet sunan hangi firmaya geçersen geç aynısı olacak.
as. aynılarını yazmaya geldim (: bence hangisi daha uygun olursa ona geçiş yap. telekom sizin oralarda altyapıyı yenilemeleri gerekiyor. bizim orda yenilediler 16 mb alıyorum. ki ben ik zamanlar yıllarca hız 2 mb anca kullandım bu günleri gördükten sonra şuan mükemmel derecede internet hızım var.
bizim zamanımızın idm'si flashget ile maximum 220 küsür kb ile indiriyordum. ares'te bi film indirmek ortalama 1 haftaydı ne filmi olduğunu buraya yazamıyorum ama kesin beni anladınız (((:
ben GALATASARAY'ın maçlarını ücretini vererek izleyim diye (: seve seve telekom altyapılı beinsport'un interneti ve maç paketi 710 lira ödüyorum. bu beinsporta geçmeyi düşünürsen pm at arkadaşını beinsport internete getir ikimize de ilk ay faturasında indirim yapacakmış.
-
1 senedir Superonline kullanıyorum, 1000mbps hız 600 tl. Maşallah ne donma gecikme ne kesinti hiçbir sorun yaşamadım. Çok şükür.
-
KotomineKirei bunu yazdı
1 senedir Superonline kullanıyorum, 1000mbps hız 600 tl. Maşallah ne donma gecikme ne kesinti hiçbir sorun yaşamadım. Çok şükür.
Hocam ben de sanırım süperonlineye geçecem öyle gözüküyor.