folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Hayvanlari İnsanlardan Cok Sevdigini İddia Eden Kisilikler



Hayvanlari İnsanlardan Cok Sevdigini İddia Eden Kisilikler

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hellboy4tr
    hellboy4tr's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Ağustos/2006
    Erkek

    Son zamanda cevremde gorudugum birkac kadin evde ucbes kedi besliyerek hayvanlari cok sevdigini iddia ediyor. Oyleki onlari insanlardan ustun olarak goruyor ve aslinda insanlardan cok sevdigini manasina goruyor bu.Genelde yalniz kisiler bunlar. Hatta vejeteryan/vegan oldugunu iddia eden, havi fiseklerin kuslara zarar verdigini dusunen, vs vs

    Basima gelen en komik olay ise; bir hatun kisisiyle birkac gorusmeden sonra yemek yemeye gittik, ne yiyeceksin, ali nazik. Yemek gelir, altindaki patlicanlari vs yedi. Etleri neden yemiyorsun dedim "kuzular cok tatli onlari yiyemem" dedi, bende bunu siparis ederek zaten o kuzuyu katlettin bari ye dedim sonra etlerin hepsini ben yemistim :)

    Bence bu insan nefretinden kaynakli seyler..

    Yani o kadarki allahtan toplu tasima soforu falan degiller hizla giderken karsisina bir hayvan carpsa, sirf ona carpmayayim diye icerisinde birsuru insan olan bir araci sarampolden assagiya, ne var hayvana carpmiyayim seklinde dusunecek insanlar.

    Sizlerin dusunceleri neler bu konuda ben abartili mi dusunuyorum acaba?


    https://www.youtube.com/c/hobitadilat
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cukurova
    cukurova's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Aralık/2003
    Erkek

    Aynen katılıyorum ve ben fazlasını düşünüyorum. Eğer hayvan sevmek haksa, hayvan sevmemekte haktır!

    Bir heves eve kedi, köpek alıp sonra bakımı zor gelince sokağa bırakanlar yüzünden her yer hayvan doldu. Böyle 10-20 tane kedi köpek besleyen insanlarda genellemek yanlış olur ama gözlemlediğim kadarıyla çoğu bekar yanlız insanlar. Onun yerine yetiştirme yurdundan bir çocuk alıp vatana millete hayırlı bir evlat yetiştireyim demiyor.

    Bu sokağa atılan terk edilen hayvanlarda ortam şartları uygun(beslenme, barınak...) olduğu için sürekli ürüyorlar. Devlet ancak %10 gibi komik bir kısmını kışırlaştırabiliyor.

    Yanlış anlaşılmasın hayvan düşmanı değilim, çocukluğumda ve gençliğimde müstakil bahçeli evde büyüdüm ve 3 tane köpeğim oldu ve ölene kadar hepsi mutlu mesut yaşadık ama şimdi bizim ufaklıklar yalvarsa da bahçeli evim olmadan almam.

     

Toplam Hit: 806 Toplam Mesaj: 2
hayvan sevgisi at sevgisi bocek sevgisi bos adam mevzulari