folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Hepsiburada'nın Olumsuz Yorumları Yayınlamaması



Hepsiburada'nın Olumsuz Yorumları Yayınlamaması

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 20/Ağustos/2008
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    LhaNeT bunu yazdı

    Ben geçenlerde bir ürün aldım kırık çıktı hemen fotoğrafını çekip sistemden iade oluşturdum aradan 2 gün geçti ses seda yok, müşteri hizmetleri bana dönüş yapacak yada sistem üzerinden kargo iade kodu verilecek diye bekliyorum çünkü açıklamada böyle yazıyor neyse baktım olacak gibi değil müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattım ve hemen iade kodu verdiler, meğer aramak lazımmış...

    Eskiden son derece kaliteli hizmet veriliyordu ama şuan o kalite tamamen bitmiş, gelen ürünlerin paketleri son derece dandik kutuyu idareten bantlayıp kargolamışlar, kırılacak ürün ibatesi falan da yok elbet o ürün kırılır amk.

    İyi ki kargo tutanağı yok ne bilelim belki sen kırmadın demediler. 

    Aslında onu yaparlardı ama yıllardır bu siteden büyük küçük çok fazla ürün aldık ve sırf bu yüzden sorun çıkarmadıklarını düşünüyorum ama eskiden çok ucuz ürünler bile sıkıca paketlenirdi şimdi ise Allah a emanet geliyor, maliyeti düşürmek için böyle yapıyorlar sanırım ama kargo bu yani kötü paketlersen 1 - 2 sağlam gider 3. ise mutlaka patlar.

    N11 üzerinden de çok ürün aldım ama oradaki yorumlarda aşırı çakallık var, kötü ürüne iyidi süperdi yazıyorlar veya iyi ürünlere bu alınmaz herhalde çakma ki hemen bozuldu, iade almadılar param çöpe gitti gibi yorumlar oluyor. Bu işin bir ortasını tutturmak lazım amerikalılar amazondan ürünü getirtip kullanıyor hatta youtube a video çekiyor sonra da ürünü beğenmedim deyip geri iade ediyor, tamam bizde böyle olmasın ama azcık kalite yahu..


    Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rahmandaburda
    rahmandaburda's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ağustos/2017
    Homo

    google play de, appstore da 1 yıldız verip eleştirmek en iyisi bence


    1 mkyb gitsin yerine 20 Pakistanlı'nın bu ülkeye gelmesini kabul ediyorum. Pakistanlılar terbiyeli insanlar ayrıca da kültürümüze ayak uydurmaya çalışıyorlar, bu konuda oldukça çaba gösteriyorlar. Misal Afganlar öyle değil, yine Afganlar da terbiyeli insanlar 1 mkyb gitsin 2 Afganlı gelsin. Ama bu Afganlar darülharpcı yinede inanıyorum ki, kültürümüzden kısa sürede etkilenip ayak uydurucaklar. 1 mkyb gitsin 25 Moğol gelsin, şu budist olanlardan, çok saygılı insanlar, şimdiye kadar bir terbiyesizliklerine şahit olmadım. 1 tane yamyam gelsin, 1 tane mkyb gitsin ülkeden. Niyet önemli benim için; Yamyamların insanları yemesine karşı değilim. Ama insanların anasına, bacısına sövülmesine karşıyım. O yüzden mkyb gitsin. Yerine her millet den en az 1 kişiyi kabul edebilirim.
Toplam Hit: 3287 Toplam Mesaj: 33
hile hepsiburada olumsuz yorumlar