Herbalife Hakkinda Bilgisi Olan?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

merhabalar forsu iyi bi muridin facebooktan bir arkadasi bu olaydan cok guzel paralar kazanabilecegimi ve kendinin kazandigini soyledi.bu isle ilgilenen varmidir acaba aramizde? nedir ne degildir? nasil satilir satilirmi ortalama ne kadar kazanilir vs vs... ? yardimlarinizi bekliyorum

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sammy
    Sammy's avatar
    Erkek

hocam hıc tavısye etmem bulasma mılletın bı tarafını yapıosun satıcam dıe arkadaslarınla aran bozuluru etrafımda var bılıorum parayı verıcem derler vermezler sana kalır bunların parası ve satamazsan da elınde patlar hıc bulasma

ben sadece ben
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

fatihmehmet bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam hıc tavısye etmem bulasma mılletın bı tarafını yapıosun satıcam dıe arkadaslarınla aran bozuluru etrafımda var bılıorum parayı verıcem derler vermezler sana kalır bunların parası ve satamazsan da elınde patlar hıc bulasma

saol hocam bide adamlar is hakkinda hicbisey anlatmiyo

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

7 saat onların semınerıne katıldım ıyı para kazanan nadir hoca. kazanabılmen ıcın ılkten baya para harcaman lazım ve butun gununu bunun uzerınde calıscksın ıkna kabılıyetın ıyı olck bellı bır sure sıkı calıstktan sonra ıyı para kırarsın ama bu sure en az 5-6 yıl . birsuru semınerlerı oluor bunların farklı sehırlerde ulkelerde onlara katılman gerekcek mecbur kısacası bununla cok haşır neşir olman gerekıyor hocam ve ikna kabılıyetın cok ıyı olması gerekıyor dıger turlu para kazanamazsın cunku ne kadar calısırsan o kadar kazancaksın kısacası

not: bu ısın ıbnelıgıde zaten distrübütor oldgunda distrubutor yapmak ıcın söledgn en ıyı yalan veya ıkna kabılıyetı dıyelım "ben bundan cok para kazanıorm " lafıdır hocam . Baska aklına takılan bıse olursa sorarsın. 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

Bosluk bunu yazdı:

7 saat onların semınerıne katıldım ıyı para kazanan nadir hoca. kazanabılmen ıcın ılkten baya para harcaman lazım ve butun gununu bunun uzerınde calıscksın ıkna kabılıyetın ıyı olck bellı bır sure sıkı calıstktan sonra ıyı para kırarsın ama bu sure en az 5-6 yıl . birsuru semınerlerı oluor bunların farklı sehırlerde ulkelerde onlara katılman gerekcek mecbur kısacası bununla cok haşır neşir olman gerekıyor hocam ve ikna kabılıyetın cok ıyı olması gerekıyor dıger turlu para kazanamazsın cunku ne kadar calısırsan o kadar kazancaksın kısacası

not: bu ısın ıbnelıgıde zaten distrübütor oldgunda distrubutor yapmak ıcın söledgn en ıyı yalan veya ıkna kabılıyetı dıyelım "ben bundan cok para kazanıorm " lafıdır hocam . Baska aklına takılan bıse olursa sorarsın. 

umut satiyolar desene hocam.en sevmedigim istir insanlara umut satmak.trilyon verseler yapmam.cekip vursalar umutlu oldugun biseyin fos cikmasi kadar sikmez insani

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    soldat
    soldat's avatar
    Erkek

yazılanarın hepsını okumadım fakat bı ara okula ek olarak yapmayı dusunuyorudm perpada calısırlen tanıstıgım bı adam var herbalife supervizor'u toptancısı oyle bısey ıste kendı yerıde perpada istersen numarasını yerını fln soylerım para kaznırsın ıllakı ama once kendı adına urun alıyo olman ve satıcı olmak ıcın canta dedıklerı bısey war onu alman gereklı ortalama150-200 gıbı bı yatırım yapmıs oluyorsun.. konuyu takıp edemeyebbılırım ıstersen pm'den ulas elnden gelenı yaparım..

Fazla tevazunun sonu vasattan nasihat dinlemektir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    Boş iş he de geç. Umut satıyorlar işte :)
    Elemanların ürünlerini satıcan sana komisyon verecek gibi bir şey. Piramit sistemi.

+ Dünkü gazetede haber vardı bunu yapacağını onu yapsan daha iyi :P
    Kapıcı,şofor,güvenlik vs. alınacaktır diye gazeteye ilan vermiş elemanın biri,
    Başvuru ücreti diye de 50-100-1000 tl ne kadar kopardıysa koparmış tokatlamış milleti sonra da demiş memlekette bu kadar enayi varsa benim suçum ne???
    Bu işte öyle yani milleti kandırırsan sen 1 birim üstündekiler 100 birim kazanır.
    ( Vaad edilen ürünler gerçektir tabi tek fark o )

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

AnaMuhalefet bunu yazdı:
    Boş iş he de geç. Umut satıyorlar işte :)
    Elemanların ürünlerini satıcan sana komisyon verecek gibi bir şey. Piramit sistemi.

+ Dünkü gazetede haber vardı bunu yapacağını onu yapsan daha iyi :P
    Kapıcı,şofor,güvenlik vs. alınacaktır diye gazeteye ilan vermiş elemanın biri,
    Başvuru ücreti diye de 50-100-1000 tl ne kadar kopardıysa koparmış tokatlamış milleti sonra da demiş memlekette bu kadar enayi varsa benim suçum ne???
    Bu işte öyle yani milleti kandırırsan sen 1 birim üstündekiler 100 birim kazanır.
    ( Vaad edilen ürünler gerçektir tabi tek fark o )

zannetmiyorum be hoca.gercekten kilo verdirse adam neden boyle salak salak ugrassin? gider bayilik distribitorluk satar her ulkede bok gibide para kazanir.dendigi kadar iyi olsa bu kadar cok pazarlamaci gerekmezdi ;)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

İnsanların umutlarıyla oynanabilecek kadar vicdansızsan çok para kazanırsın bu herbalife'den. Ben denedim vicdanım kaldırmadı.

enjoy i'm vaccinated
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokYeleliBozkurt
    GokYeleliBozkurt's avatar
    Erkek

yılmaz erdoğanın neseli hayatlar filmini izle

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustaphachan
    mustaphachan's avatar
    Erkek

ürünleri sağlık açısından iyidir hocam. annem doktor gözetiminde kullanmıştı bir süre ve sonuca da ulaştırıyor. anca satış işlemi diğer arkadaşların dediği gibi.. piramit sistemi :/ bu olaydan para kaldıran çok az insan var.. 

# birikimini önyargı ve yalanlara hizmet etmek için kullanan kültürlü bir insan olmaktansa maymundan gelmeyi tercih ederim.
Toplam Hit: 1684 Toplam Mesaj: 11