folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Herkes Hack Sitesi Yerine , Folklor Ekibi Kursa Daha İyi Olurdu..



Herkes Hack Sitesi Yerine , Folklor Ekibi Kursa Daha İyi Olurdu..

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SONY
    SONY's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Temmuz/2005
    Erkek


     


    Bence Tabi, Hack sitesi kurmak bu kadar kolay olmamalı..Yukarı da ki Bugax Nickli admincik Phpbb'nin bi özelliğini es geçmiş..İsterseniz sadece üyelere veya sadece modlara toplu mail atabilirsiniz..Veya tüm kullanıcılara mail atarsınız..ama o tüm üyelere mail atmış..Diteye (siteye demek istedi) herhalde 4 gün uğramayan mod şutlanacaktır..demek ki gayri ciddi bi durum söz konusu..Bu site Stand_up yapıyor..


     


    Bi mail daha geldi ama onu silmişim..Hackeriz.Org admini atmış..Aklımda kalan maalesef biz hacklendik..ama adamlar insaflı çıktı vs.. yazmış..


     


    Yani tam komedi..nette cookie editorle google da sörçleyip bulduğu 10/50 arası üyesi bulunan, adminlerinin bile uğramadığı, phpbb 2.0.11 vs.. sitelerin ortasına türk bayrağı koyan Hacker oluyor..(bence lamzor oluyor)..


     


    Keşke daha yararlı işlere girişseler..Program yazmak vs..Hem onlar kazanır hem biz..


    Hayat başkalarının ideallerini yaşamak için çok kısa. Kendi hayatında gölge olmak istemiyorsan, fark yarat, değişime açık ol.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Kayıt Tarihi: 10/Mayıs/2003
    Erkek
    mahalleden sınıfdan falan arkadaşlarını toplayan hack sitesi kuruyo amacı anlamıyorum hem tutmuyo siteler hem  uğraşıyolar para harcıolar amaç sadece "benim hek sitem var kızlar çok manyağım"  demekmi? ya bigidin hack öle çok karizmatik bi iş falan değil gidin vucüt geliştirin top oynayın falan bunlar daha güzel şeyler valla bizide yormayın (bu arada o hackeriz i nickimyok hackledi)
Toplam Hit: 794 Toplam Mesaj: 2