folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Hocalı Katliamı İndirin Beyler.

Hocalı Katliamı İndirin Beyler.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    Hocalı%20Katliamı

Hocalı%20Katliamı

Süre : 17:27

Büyüklük : 97.4 MB

Ebatlar : 512x384

Format : AVI

Link : http://rapidshare.com/files/60616534/Hocali_Katliami.zip

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    eywallah ta isledinmi sen birz anlatsaydın keşkem...

Living Death
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

eline sağlık

onekine?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek
    hocam biraz özetlesene konusu ne bunun ?
    indirin demişsin ama !

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    texas
    texas's avatar
    Erkek

bildigim kadarıyla azerbaycanın hocalı adlı bölgesinde bir çok azerbeycan türklerinin yani kardeşlerimizin ermenilerin katletmesi ile ilgili olay  azerilere göre adını hatırlayamadıgım bir rus askeri birligininde destek verdigini belirtmeleridir ki biraz araştırılırsa  uluslar arası kaynaklarda doğrulamaktadır..

edit:

http://tr.wikipedia.org/wiki/Hocalı_Katliamı

in the end , there will be only chaos"... Everything must come to be END..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    hoca paylaşmayın şöle şeler yaw sinirim bozuluo :S
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

cold-m4 bunlar paylaşılmalıki unutulmasın.

bu savaşta azerilerin tek bir yanlışı vardı .rus askerlerini daha toparlanamadan kovmak.ruslarda giderken tank top tüfek ne varsa alıp gittiler ve sonra ermenilerle geri geldiler.

türkiyeye güvenmekle biraz hata yaptılar sanırım.el altından çok şey gitti ama pek işe yaramadı karabağ yinede düştü:(

ama herşey bitmedi aksine yeni başlıyor.bizim diğer türk cumhuriyetlerine açılabilmemiz için karabağın geri alınması gerekiyor tek sınır bağlantısı orası.

ha unutmadan;hepimiz azeriyiz hepimiz türküz.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    texas bunu yazdı:
    -----------------------------

bildigim kadarıyla azerbaycanın hocalı adlı bölgesinde bir çok azeri yani kardeşlerimizin ermenilerin katletmesi ile ilgili olay  azerilere göre adını hatırlayamadıgım bir rus askeri birligininde destek verdigini belirtmeleridir ki biraz araştırılırsa  uluslar arası kaynaklarda doğrulamaktadır..

edit:

http://tr.wikipedia.org/wiki/Hocalı_Katliamı

366. rus alayı olması lazım.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartallar_76
    kartallar_76's avatar
    Erkek
    beyler sizlerden rica ediyorum azeri demeyin ya, azeri diye bi kavram yokki a.q ne azerisi? benim kökenim azerbaycandır.. ığdır doğumluyum, sonucta sizin tabirinizle azeri sayılırım. am aazeri diye bişey yok bizler azerbaycan Türkleriyiz.. onlara koskoca sovyetler azeri diyemedi siz nasıl diyorsunuz?.. azeri dğeil azerbaycan türkleri
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek
    konunun ismi olmamış!..yakışı güzel durmuyor..tarihte acı bir yeri olan hocalı katliamının sanki güzel bir mewzuymuş gibi bir çagrısım yarattı bende..''hocalı katliamı indirin beyler'' ne demek....indirip izlerseniz ağlayabileceğiniz nitelikte bir olay..ölenleri rahmetle anıyoruz!..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

kartallar_76 bunu yazdı:
    beyler sizlerden rica ediyorum azeri demeyin ya, azeri diye bi kavram yokki a.q ne azerisi? benim kökenim azerbaycandır.. ığdır doğumluyum, sonucta sizin tabirinizle azeri sayılırım. am aazeri diye bişey yok bizler azerbaycan Türkleriyiz.. onlara koskoca sovyetler azeri diyemedi siz nasıl diyorsunuz?.. azeri dğeil azerbaycan türkleri
    bizim ne anlamda kullandığımız belli sovyetlerin belli azeride olsa azerbaycanda olsa kardeş kardeş kardeş.

ama bu kulagıma küpe olsun bundan sonra azeri demeyeceğim azerbaycanlı türk kardeşim:)

Toplam Hit: 1367 Toplam Mesaj: 11