Hostgator Baby Plan
-
Hocalar bu hostgator'ün baby plan paketinde her şey sınırsız biliyorsunuz ama bunun sınırı nedir hiç test ettiniz mi?
Neyi ne kadarlık kullanımdan sonra cıvıtmaya başlıyolar?
Ayrıca TR siteler için hız nasıl? Örnek verebilir misiniz bir site hesabınız varsa.
-
herşey sınırsız ama cpu sınırı mevcut serverdaki diğer sitelerden herhangi biri cpu aşımı yaparsa sıkıntın olur. Destek ekibinde türk vatandaşı sefa var almadan önce onunla detaylı bir şekilde görüş sana yardımcı olacağını sanıyorum.
-
sefa hostgatorde değil, 2012 de ordan ayrıldı... şuan arvixe.com da çalışıyor. ve hostgator baby yerine burdan aynı değerde daha ucuzunu alabilirsin: www.hawkhost.com/shared-web-hosting
-
hostgator da rapidleech script kurup host üzerindenn upload ve download yapıyordum
1 TB BW , 400-450 kbps hız , 50 GB alan.
bunlar benim gördüğüm maksimum değerler. Bir sorun cıkmadı , fakat web sitesi olarak kullanıldığında bazen site 1-2 takılma ile açılabiliyor.
CPU yu aşırı kullanan , ve yoğun adult siteler kapatılabiliyor.
PanxeR tarafından 03/Tem/13 22:49 tarihinde düzenlenmiştir -
yıllardır kullanırım bazen 40 site barındırdım baamısın demedi
arada cpu yetersiz uyarısı verir bol hitli bi site şeyoldugunda
teknik destegide türkçedir ve çok iyidir.
şahsen öneririm
-
S-E-R-H-A-T bunu yazdı
yıllardır kullanırım bazen 40 site barındırdım baamısın demedi
arada cpu yetersiz uyarısı verir bol hitli bi site şeyoldugunda
teknik destegide türkçedir ve çok iyidir.
şahsen öneririm
cpu uyarısı sonrası vps'ye mi taşıtıyosun hocam?
-
TOS oku
-
hostgator siteyi kapatıp üstüne bir de kapattığı site için geri ödeme yapmıyordu değil mi?
-
hassiktir tüm yedekleri acil olarak alayım bu ne amk kapatacak ps im de dahil olmayan site silinecek gidecek.
Hemen hemen yarın alıyorum yedekleri
-
hostgator dream godady servage bunların hepsi shared hosting hocam bir makinenin içine doldurabildikleri kadar dolduruyorlar.
En küçük bir saldırıda yada aşırı trafikte şu hatayı alman kuvvetle muhtemeldir.
Account suspended for high load for 6 hours
yada
Account suspended for high load for 12 hours.
More than 700 connections/second on:
mi......com
this may be a DDoS.gibi.
öle rapidleech neym felanda hayatta kullanamazsın arkadaş nasıl yapmış bilinmez. Hatta alırsan 100mb dosyayı aynı gün içinde 20 kere indir direk uyarı gelir.
-
aynı paraya digitalocean taş gibi vps veriyor ama siz illa kaşıncam ben diyosunuz.