Hostleye Kesinlikle Bulaşmayın Berbat

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar fazla söze gerek yok buyrun benim atıgım ticketler onların attıkları ticketlar ayrıca adamlar paylaşımlı hosting kullanıyorlar

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

hocam host öyle sakız alınır gibi heryerden alınmaz benimde daha önce başıma geldi o yüzden host alırken dikkatli olmak gerek.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

iyi de paylaşımlı kullanan onlar değil sen sin.

anlatılmak istenen bu sunucuyu sadece sen kullanmıyorsun başka sitelerde kullanıyor her önüne geleni yükleyemeyiz felan filan :P

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

ben böyle hosta host demem kandırmışlar seni paranı geri iste

....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

media_center bunu yazdı:
    -----------------------------

ben böyle hosta host demem kandırmışlar seni paranı geri iste

:D

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

Paylaşımlı host kullanıyor demişsinde pardon paylaşımsız nasıl oluyor acaba? Paylaşımsız istiyorsan dedicated, vps, vds alıcaksın istediğin componeti kurucaksın. Aynı şeyi benim müşterim dese aynı cevabı bende verirdim.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tolgasen bunu yazdı:

Paylaşımlı host kullanıyor demişsinde pardon paylaşımsız nasıl oluyor acaba? Paylaşımsız istiyorsan dedicated, vps, vds alıcaksın istediğin componeti kurucaksın. Aynı şeyi benim müşterim dese aynı cevabı bende verirdim.

Hoca paylaşımlı dedigim örnek bunlar yurt dışından bi vps almışlar onun üzerine hosting sistemi kurmuşlar ondan bi sürü kişiye paylaştırıp veriyor

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Planzero bunu yazdı:

tolgasen bunu yazdı:

Hoca paylaşımlı dedigim örnek bunlar yurt dışından bi vps almışlar onun üzerine hosting sistemi kurmuşlar ondan bi sürü kişiye paylaştırıp veriyor

Hocam bütün hostingler öyle zaten :D ya vps'tir ya dedicated'dır. Adam onun üzerinden müşterilere dağıtım yapar... Ama merak ettiğim şey nasıl olur da phpBB kurulumuna izin vermezler :D

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ZoktriP bunu yazdı:

Planzero bunu yazdı:

tolgasen bunu yazdı:

Hocam bütün hostingler öyle zaten :D ya vps'tir ya dedicated'dır. Adam onun üzerinden müşterilere dağıtım yapar... Ama merak ettiğim şey nasıl olur da phpBB kurulumuna izin vermezler :D

salak oldukları için  hocam:::(

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

adam sana doğru olanını demiş.

Yoksa piyasaki heçkırlar gibi aga bi script denicem calısırsa hostu uzatcam büyütcem safe modu kapatırmısın dediklerinde kapatırsa ne yapcan ?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

Öncelikle PhpShield PhpBB kurulumu için gerekli bir companent degil arkadaşımız dosyaları güvenli olsun diye bunla şifrelemiş ama unuttugu nokta sunucuda bu bileşen yüklü degilse çalışmıcagı.Peki neden yüklenmiyor?Çok basit bir sebepten her önüne gelen bir companent yükletse sunucuya yada bir ayarını degiştirtse bu seferde başlarsınız sunucu çok yavaş paso hackleniyor vs vs....

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
Toplam Hit: 1597 Toplam Mesaj: 11