Hp Pavilion Dv2012ea High Definition Audio Driver
-
sorun belli hp pavilion dv2012ea high definition audio driver windows 7 için olan driverini bulamıyorum elınde olan varmı dır vista çin var 7 için yok
bu aksam için acıl olarak lazım
tesekkurler
-
device id yi ;
www.devid.info/tr ye gir. uygun driveri verir sana hacım.
-
yok hacı oradada yok baska aramadıgımız yer kalmadı bulamadım
-
Dv2000 ve Dv6000 serilerinde modem ses kartı filan aynı chipseti kullanır.Vista driverlarını indir önce chipset sonra modem son hfa audi mi ne vardı onu kur düzelir
-
yok hacı buda olmadı ılla vıstamı yuklemek gerekıyor
baska turlu ne yapabılırız
-
ozaman hacı önce ses chipi nedir bi ona bak. everest le falan. dha sonra o chipe ugun UAA driveri indir. win7 yoksa vistayı kur. sonra bulduğun vista driverini çak. çalışması lazım. izmirdeysen ben bakayım dicem ama.
-
chipset windows 7 destekli olmadığı için tanıtsan bile ses alamazsın. en iyi çözüm vista kurman o cihaz için.
-
ManiakRhifat bunu yazdı:
-----------------------------
chipset windows 7 destekli olmadığı için tanıtsan bile ses alamazsın. en iyi çözüm vista kurman o cihaz için.
-----------------------------hacı ben onda win7 de ses alırım ama mkinanın bende olması lazım :(
-
hayaletkurt bunu yazdı:
ManiakRhifat bunu yazdı:
-----------------------------hacı ben onda win7 de ses alırım ama mkinanın bende olması lazım :(
-----------------------------Bazı modellerde bios update ile ses alabiliyorsun ama @antivirus un cihazı için bios update de bulunmuyor ve o cihaza ses sürücüsü yükleyip ses alabilirsen helal olsun sana :)
-
ManiakRhifat bunu yazdı:
hayaletkurt bunu yazdı:
ManiakRhifat bunu yazdı:
-----------------------------Bazı modellerde bios update ile ses alabiliyorsun ama @antivirus un cihazı için bios update de bulunmuyor ve o cihaza ses sürücüsü yükleyip ses alabilirsen helal olsun sana :)
-----------------------------kargo masrafını üstlen, arkadaş yollasın bana makinayı. sonrada helal olsunumu isterim ama :)
-
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-46440-1&lc=en&dlc=en&cc=uk&product=3376863&os=2093&lang=en
Linkteki Vista driverini indirip kur hocam, araştırdım bu sürücüyle çalışıyormuş