Htc One Serisi Hakkında

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertacgs
    sertacgs's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Şubat/2011
    Erkek
    sertacgs bunu yazdı

    peki hocam htc one serisinin en iyi telefonu hangisi x s falan çıkmış pek bilgim yok onu da anlatabilir misiniz 

    güncel

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ocak/2010
    Erkek
    Cesnist bunu yazdı

    s4 vs. g2 hangisi hocalar ? f/p karşılaştırması

    G2 hem daha performanslı hem daha ucuz. Sonuç G2


    Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek
    sertacgs bunu yazdı
    sertacgs bunu yazdı

    peki hocam htc one serisinin en iyi telefonu hangisi x s falan çıkmış pek bilgim yok onu da anlatabilir misiniz 

    güncel

    Htc one hocam en iyisi.

    http://www.htc.com/www/smartphones/htc-one/

    http://www.gsmarena.com/htc_one-5313.php

    Ama yakında htc one max çıkacak onu da bekleyebilirsin.

    Ya da eğer yurtdışından alabilme ihtimalin varsa düşünme ve nexus 5 al:

    http://www.google.com/nexus/5/

    Android demek nexus demektir bana göre. Ios un iphone lar üzerindeki stabilitesini androidde ancak nexus telefonlarda alabilirsin.


    Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Nisan/2007
    Erkek

    Ben de akıllı telefon almayı düşünüyorum, birkaç modeli inceledim.

    En çok hoşuma giden modellerden biri de G2. Ancak, benim bazı kriterlerim var. Mesela hafıza kartı yuvası olmalı, bataryası değiştirilebilir olmalı, dahili radyo anteni bulundurmalı (internetten radyo dinlendiğinde batarya dayanım süresi düşüyor) gibi. G2 gerçekten hem tasarımsal, hem de özellik bakımından gerçekten hoş, ama bir defa ek hafıza kartı takılamıyor. Bataryası da değişirilemiyor. Bir sorun olduğunda, illa ki servise gönderilecek. Hadi sorun çıktı şimdi gönderdik, hallettik diyelim. Bundan bir süre sonra, bu telefonların üzerine birkaç model daha çıktıktan sonra (maşallah denizdeki kum misali akıllı telefon pazarında yeni model çıkıyor) teknik servisler de desteğini kesmeye başlayacak bence. Ayrıca bir telefona servis eli değince eskisi gibi olmuyor be :P

    Dahası, G2'deki ön taraftaki LG logosu bence saçma. Arkada da var aynısı. Öndeki logo konulmuş alana ekran uzatılsaymış çok daha kullanışlı olurmuş. Zaten ekranı büyük demeyin, zira Z1'deki gibi tuşlar ekranda çıkıyor. Dolayısıyla ekranın zaten bir bölümünü tuşlar kaplamış oluyor. Ha böyle kötü mü, bence harika. Ama işte o ön taraftaki logonun orada olması yerine ekranı biraz daha aşağı doğru uzatabilselermiş, çok daha güzel olabilirmiş bana göre. Bunun yanı sıra, telefondaki kulaklık çıkışının üstte değil de altta olması da bazı kesimler tarafından tepki alıyor.

    Sony Z1'i de inceledim. Ancak o telefonun da çeşitli testlerde aldığı puanlardan dolayı biraz çekince yaşadım. Örneğin, internete bağlı olduğu zamanlar batarya dayanım süresi piyasadaki diğer telefonlara göre oldukça düşüyormuş. Her ne kadar hafıza kartı yuvası olsa da ve su geçirmezlik özelliği gibi bir nimet sunulsa da, yine de kullanıcı tarafından batarya değişimi söz konusu değil.

    HTC'lere de baktım. Ancak o telefonların da bataryaları değiştirilemiyor. Eski modellerde hafıza kartı yuvası varmış sanırım ama One serisindeki özelliklerde hafıza kartı yuvasının olmadığını gördüm. Her ne kadar ses konusunda rakipsiz modeller olsa da, benim beklentilerim yalnızca ses değil malesef.

    Note 3'e de baktım ama hem daha da büyütmüşler, hem de dahili radyo anteni yok. Üstelik bataryasını da olması gerektiği kadar artırmamışlar. O telefonun bataryası fazla dayanmaz.

    Şu an düşündüğüm Note 2 var. Hem SAR oranı, hem beklediğim özelliklerin olması, hem de ilaveten kalem kullanımı gözüme hoş görünen yanları. Tabi telefonu kulağa tutunca biraz büyük görünüyor, o konuda diyebileceğim bir şey yok. Ama ben bluetooth kulaklık ile kullanmayı düşünüyorum. Zaten aracımı sürerken de şu anki telefonumu o şekilde kullanıyorum. Note 2 hem telefon olarak, hem de iş ve eğlence amacı ile kullanılabilir kanaatindeyim.

    Başka telefon önerebilecek varsa ben de açığım elbette :)


    Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
Toplam Hit: 1827 Toplam Mesaj: 25