Html Kodu İle Host Username Bulmak // ?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nury
    Nury's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Mayıs/2007
    Erkek

    vbuletin içindir.. 

     

    Böyle hane vbulletinde hatalar olurya hostun adresini verir hatada. bana böle bişi yada html kodunu atıcam duyuru açıp ( duyuru açınca html kodu işler ) hml kodu yazıp böle bir hata felan nasıl alırız ? yada alert ile dizini göstertebilirmiyiz ?

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Nisan/2007
    Erkek

    Html Yerine PHP kullan?


    ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nury
    Nury's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Mayıs/2007
    Erkek

    php yazabilsem kafadan bişi sallarım çıkarda :D php yazamayız ki :D

    <script>alert(CODE)</script> böle bişiler hatırlıodum sanki ama ne :S

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzz
    Fuzz's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Temmuz/2007
    Erkek
    hostun adresi derken ?

    "we lose ourselves but we find it all"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Temmuz/2005
    Erkek
    host/tahribat.com/public_html/ tarzı bişiylerdi onu soruyor arkadaş. ama çözümünü veremicem :)

    kendinize ayığ olunuz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Eylül/2005
    Erkek
    NrDemir bunu yazdı:
    -----------------------------

    php yazabilsem kafadan bişi sallarım çıkarda :D php yazamayız ki :D

    alert(CODE) böle bişiler hatırlıodum sanki ama ne :S


    -----------------------------

    e bi peki.

    bi js dosyası çağırsan.

    o js nin içline de php kodunu gömsen çalışmaz mı?

    işte desen <script src=http://bilmemne.com/cava.js></script>

     

    onun içine de php gömsen? 


    Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nury
    Nury's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Mayıs/2007
    Erkek
    js dosyasında php çalışmaz ki :S
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Eylül/2005
    Erkek

    niye çalışmasın a.q? html içinde php çalışıyo ya

    ?? 


    Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek
    html içinde nasıl php çalışıyo =O) çalışıyor ama uzantısı html değil php oluyor başka uzantıda php olarak çalışmaz düz yazı olarak çıkar

    Bittik biz bittik
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ağustos/2005
    Erkek

    cosmic bunu yazdı:
    -----------------------------
    html içinde nasıl php çalışıyo =O) çalışıyor ama uzantısı html değil php oluyor başka uzantıda php olarak çalışmaz düz yazı olarak çıkar
    -----------------------------

    htaccses ile html içinde php çalıştırabilirsin. Uzantısıda html olarak.

  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Eylül/2005
    Erkek
    Genki bunu yazdı:
    -----------------------------

    cosmic bunu yazdı:
    -----------------------------
    html içinde nasıl php çalışıyo =O) çalışıyor ama uzantısı html değil php oluyor başka uzantıda php olarak çalışmaz düz yazı olarak çıkar
    -----------------------------

    htaccses ile html içinde php çalıştırabilirsin. Uzantısıda html olarak.


    -----------------------------

    apache üzerinde çalışıyorsa site

    htaccess in içine AddType application/x-httpd-php php3 html   eklersin bulunduğu klasörde html içinde php çalışır

     

     

     

     


    Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
Toplam Hit: 1930 Toplam Mesaj: 17