folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Huawei Nova 6, Nova 6 5G Ve Nova 6 SE Tanıtıldı (Önden Samsung S10 Arkadan İphone XS)



Huawei Nova 6, Nova 6 5G Ve Nova 6 SE Tanıtıldı (Önden Samsung S10 Arkadan İphone XS)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    weskeyy bunu yazdı

    Şu Huawei nin işlemcileri kesinlikle hakkını veriyor samsung un anasını belleyeceklerine eminim telefonda hiç sapıtma olmuyor sony dünyayı uzaktan izliyor sanırım bir albenisi kalmadı cep işinde boyutunu sabit tutsada durum zor .

    Aynı düşüncede değilim. Grafik performansı rezalet. Huawei'nin önce Amerika ile arasını düzeltmesi lazım. Ancak sanmıyorum. Huawei kağıt üstünde özel bir şirket gibi gözüküyor ama Çin hükümetine ait. 

    Xiaomi öyle değil mesala. Halka açık özel bir şirket. O yüzden onunla uğraşmıyorlar.

    Samsung zaten ufaktan telefon piyasasından çekilmeye başladı. Alt seviye modelleri Tayvanlı bir firma üretip Samsung markası basıyor üstüne. Gelecekte yine Samsung telefon göreceğiz. Ancak Samsung fabrikalarından çıkmamış olacak.

    Siemens kafasındalar şuan. Siemens'inde telefonları iyiydi sonradan devrettiler ve büyük firmalara parça satmaya başladılar. Son kullanıcı pazarı sıkıntılı. Bir anda rüzgar değişiyor. Eğer rüzgarı yakalayamazsan batarsın. Nokia gibi olursun.

    Sony zaten mobilden çekildi. Sırf bizde varız diyebilmek için öyle arada tek tük model çıkarıyorlar. Şuan sadece Avrupa ve Amerika pazarında satıyorlar. 

    Nispeten katılıyorum .


    Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!