Hukuksal Bir Soru

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    designerboyalee
    designerboyalee's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Temmuz/2007
    Erkek

    Arkadaşlar merhaba,

    Hukuksal bir sorum olacak aslında internettende baktım avukat bir arkadaşada sordum herkes farklı birşey diyor kafamda karıştı. Bir de sizlere danışayım başına belki böyle bir olay gelmiş olabilir.

    Akrabamın 2015 den açılmış bir adi hırsızlık olayından bir davası oldu itirazlar deliller filan derken olay temyize gitti şuan 2. senesi hala temyizde cevap yok. karar bekleniyor 2 senedir. Bugünde kötü bir haber aldık olayla ilgili bizim avukatımız vefat etmiş şaşırdık ve üzüldük. Tabi şimdi aklımızda bu olay ne olur nasıl şekillenir problem olurmu endişelendik. Rahmetli avukatımız ölmeden önce temyizde düşer bişi çıkmaz bu olaydan bizlik bir durumda yok kapanır demişti öyle beklemede kalmıştık. Sizce yapmamız gereken nedir? İnternette sonuca göre eğer yeni dava açılırsa mahkeme ya vekil avukata atar dosyayı yada bizim ayarlamamızı ister diye yorumlar var. Eğer öyle durum olursa rahmetli avukatımızın yakınlarından bu dosyaları mı istememizmi lazım yoksa devlette zaten bunların kayıtlarında varmıdır? Güvenemedim. Kararsız kaldık.

    Bu konuda avukat arkadaşların ya da böyle bir olay başına gelmiş arkadaşların fikirlerini alırsam sevinirim. Ona göre yapacaklarımıza şimdiden başlarız.

    Şimdiden yorum ve önerileriniz için teşekkürler, iyi çalışmalar...

Toplam Hit: 850 Toplam Mesaj: 1
hukuksal soru