folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İçki Sonrası Mide Bulantısı



İçki Sonrası Mide Bulantısı

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ağustos/2005
    Erkek
    bira içmeden önce bişey yemem ben mesela daha önceden bende kusuyodum yemek yedikten bi kaç saat sonra iç birayı veya aç karnına iç zaten midede bişey olmadığı için kusmazsin

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Telekinesis
    Telekinesis's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Kasım/2010
    Erkek

    Daha bu pazar bende müzdarip oldum bu durumdan. Normalde Tuborg Kırmızı harici bira içmem fakat geçen arkadaşla bar'a gittik ortam var diye 5 tane normal attırdım. Fakat arkadaşın işi çıktı hemen gitti yoksa sabahlıyacaktık o gitti, e doğal olarak bende eve geleyim dedim.

    5 birayı ortalama 15-20 dk içinde bitirdiğim için kafam güzel olmaya başladı. Ama mallık bende ki huyumu biliyorum, ulan ben bira üstüne yemek yiyince midem sikiliyor kusuyorum aq bunu bile bile gittim o kafayla kıymalı pide yedim.

    Üstünden 2-3 saat geçti geçmedi ki bir mide bulantısı başladı. Soda mı içmedim, ayran mı içmedim, limonlu su mu içmedim yok geçmiyor aq.. En son çare nefret ederim ama kustum, tamamen kıymalı pideyi kustum saat 1 gibi uyudum.

    Ulan ucuz yırttım diyorum fakat içimde bir kıpırtı var dedim o kusmanın etkisindendir felan geçer uyudum saat 3:42 kalktım öküz gibi su içtim yattım 3:45 de bir kalktım, aman Allah'ım o nasıl bulantı aq :| Direk gittim kustum fakat bu sefer birayı kustum, resmen hissettim yani.

    İlkte uyumakta zorlanmıştım fakat son kusmadan sonra mışıl mışıl uyudum en son tee 2-3 yıl önce kusmuştum o yüzden unutmuşum yemek - bira ilişkisin. İyi bir hatırlatma anısı oldu bana daha da içerken yiyeni siksinler..

    Dikkat et hacı adama tövbe ettiriyor o his, bende yalvardım Allah'a şu gece bitsin diye. 

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 29/Ağustos/2010
    Erkek

    ot sar iyi gelir yedirir de :D


    SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WitchKing
    WitchKing's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Haziran/2011
    Erkek

    bende en son cumartesi gecesi kırmızının yanında çok fazla cips götürdüm ve o gece bitsin diye çok istedimm bi daha içmem dedim. ha şimdi getir gene içerim ama cips yemem o ayrı :))


    Güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın..
Toplam Hit: 5271 Toplam Mesaj: 35