İhbar Tazminatı Hk.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Şubat/2010
    Erkek

    Ben de 3 yıldır çalışmakta olduğum firmadan askerlik dolayısı ile çıkacağım. Alacağım kıdem tazminatını hesaplayabilecek kimse var mı ?


    Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ocak/2010
    Erkek

    Hocam özel birşey değilse neden birtane lavuk yüzünden kendi düzeninizi bozup sıkıntıya girdiniz? Nasıl bir anlaşmazlık bu


    www.kriptopedi.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Mart/2009
    Erkek
    Easx bunu yazdı

    Hocam özel birşey değilse neden birtane lavuk yüzünden kendi düzeninizi bozup sıkıntıya girdiniz? Nasıl bir anlaşmazlık bu

    Kendisi benden büyük ve benim yaptığım iş ile kendi yaptığı iş arasında dünyalar kadar fark var.

    Ben yazılım ve proje çizme gerekli yerlerde panoların toplanmasına yardımcı oluyorum. Bu vatandaş sadece pano toplama ve tesisattan başka bir sikten anladığı yok.

    Adam bunu kendine yediremiyor sürekli bana laf sokuyor, küfürlü konuşuyor. Sürekli bu meseleyi anlatmama rağmen bir çözüm olmadığı için ve bu yavşak aynı şekilde konuşmaya devam ettiği için ileriye yönelik fiziksel kavga olmaması için işi bırakıyorum.

    Bugün konuşmamızda anladım ki zaten patronda onun yanında çünkü 10 sene önce beraber çalışmışlar oradan bir tanışmaları mevcut. Olayın kavgaya gitmesini istemediğim için durum bu.


    Kurtla sevişen mazoşist koyun
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Herbokolog
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı

    Ben de 3 yıldır çalışmakta olduğum firmadan askerlik dolayısı ile çıkacağım. Alacağım kıdem tazminatını hesaplayabilecek kimse var mı ?

    http://ynb.datassist.com.tr/tazminat1.jsp

     

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Aralık/2002
    Homo

    nargile ısmarlarsın artık :D


    ________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 2305 Toplam Mesaj: 16