folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İki İşletim Sistemi

İki İşletim Sistemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merhaba arkadaşlar şuan acronis ile aldıgım xp yedeği var c: de yüklü şuan e: e kurdum seçme ekranında çıkmadı boot.ini de birşeyler yapmak gerekiyormuş onuda yapdım dizini yanlış girmişim bunu nasıl ayarlarım acaba  şimdi istediğim tam olarak şu  bitane xp yedeğim war acronis bu c de kurulu df var e: ye kurucam oradada df yi kurmadan kullanıcam  ? sadece bana boot inideki kod lazım şu kodun altına bitane daha kod yazmak lazımmış e: deki işletim sistemini kullanabilmek için ama yapamadım :S

[boot loader]

timeout=30

default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS

[operating systems]

multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rido59
    rido59's avatar
    Erkek

multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect

multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect

hocam dier xpde boot.ini editle bu şekilde yap olur ama c dekine yazdir yoksa editleyemezsin sistem kullandığı için :)

zzzzzz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

rido59 bunu yazdı:
    -----------------------------

multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect

hocam dier xpde boot.ini editle bu şekilde yap olur ama c dekine yazdir yoksa editleyemezsin sistem kullandığı için :)

hocam bu arada 3 e bölünmüş hdd war kasada toplam hdd 2 tane bitanesi 2 e bölünmüş  fark edermi kod bide açık olan sistememi yapıştırayım bunu diğerinemi

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

up up up up up

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek
    bcdeasy gibi bi program kullan edit: easybcd

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

bende de harfsiz bir birim gözüküyor disk yönetiminden, 24gb büyüklüğünde daha önceden kurduğum bir işletim sistemiydi lakin sonradan xp bölümüne format atınca başlangıçta göstermedi onu tekrar nasıl boot ekrarnına alabilceğime dair bir bilginiz var mı?

tahribat.com a can feda
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek
    önce hddyi o işletim sisteminde bi sürücüye ata c,d,e vs gibi sonra easy bcd ile devam

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

UCANTENEKE bunu yazdı:
    önce hddyi o işletim sisteminde bi sürücüye ata c,d,e vs gibi sonra easy bcd ile devam

uygulam düzgün başlatılamadı dedi hacım hata verdi 

tahribat.com a can feda
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek
    hangi işletim sistemi var orda

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

macosx86

tahribat.com a can feda
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek
    hiç ilgilenmedim mac ile ama linux ve windows işlemlerini hallediyor.

Toplam Hit: 1177 Toplam Mesaj: 11