İkinci El Razer Deathadder Ve Goliathus Xl
-
Cs zamanında aldığım fare ve mouse pad'i satmak istiyorum 1 seneden biraz fazla süre kullandım, farede hiç bir hasar yoktur temizdir. Mouse pad'in birkaç ufak kenarı hafif kalkmış ama göze çarpan bi anormallik yok.
İkisini 100TL'ye veriyorum paypal olursa iyi olur, olmasada olur.
Sıfır fiyatları
RAZER Goliathus Fragged CONTROL xL 55TL RAZER DEATHADDER 3500 dpi Gaming Mouse V2 149TL -
Belki meraklısı çıkar güncel
-
DeathAdder dan kullanıyorum 5 senedirsorun çıkartmadı :)
-
Ka1nsha bunu yazdı
DeathAdder dan kullanıyorum 5 senedirsorun çıkartmadı :)
Kaliteli alet hacı 10 liralık mausla bir olmaz csyi bırakalı uzun zaman oldu, pcdede çok vakit geçirmiyorum o yüzden satıyorum yoksa bi ömür idare eder gibi
-
Günceldir.
-
satılmazsa ben talip olurum bide yanında klavye olursa tadından yenmez :D
-
mettoman bunu yazdısatılmazsa ben talip olurum bide yanında klavye olursa tadından yenmez :D
baltalamak gibi olmasın ama sen x7 mouse klavye ariyodun bi ara sanırım eger bu yaza kadar beklersen donanımlarımı yenilicem istersen resimde atim en ufak bi problemi yok ikisininde hatta yedek tuşları bile duruyo onlarıda gönderirim
-
mettoman bunu yazdısatılmazsa ben talip olurum bide yanında klavye olursa tadından yenmez :D
talip olursan sevinirim bi kitap listesi yaptım onu almak için satıyorum bikaç parça fazlalığı (bide 110tl ye aldığım 6 patlar kuru sıkı var uzun namlu yasalsa onuda satmak isterim 60'a). Bu arada bugün site kafayımı yedi bendemi böyle gidip geliyo sürekli.
S0KR4T3S tarafından 23/Mar/13 17:13 tarihinde düzenlenmiştir -
güncel...
-
SeyhSamil bunu yazdımettoman bunu yazdısatılmazsa ben talip olurum bide yanında klavye olursa tadından yenmez :D
talip olursan sevinirim bi kitap listesi yaptım onu almak için satıyorum bikaç parça fazlalığı (bide 110tl ye aldığım 6 patlar kuru sıkı var uzun namlu yasalsa onuda satmak isterim 60'a). Bu arada bugün site kafayımı yedi bendemi böyle gidip geliyo sürekli.
hocam kuru sıkı mı havalı mı?
-
kurusıkı hacı