İlginç Bir Download Sorunu
-
Merhaba arkadaşlar,
1024 adsl hattım var.Ve aynı zamanda rapidshare premium üyeliğim var.Fakat 3 tane üst üste download yaptığım anda internet kitleniyor herhangi bir site açılmıyor(firefox safari ie hiç birinde giremiyorum nete).Ve indirme hızı 45 kb ve 50 kb arasında oluyor ne yazikki neden oluyor sizce?Sorun neden olabilir?
-
Sizce tahminen sorun nedir :)?
-
idm kullanıyorsan bütün hızı download'a çekiyor site açmaya kb hız kalmıyor rapid 104 kb ile çeker 3 tane dosya çekersen 104/3=35 kb
-
yok firefoxun downthemall diye bir eklentisi ile indiriyorum hep indiriyordum ondan sınırsız bir şekilde ama nedense 1 haftadır böyle.
-
rapidshare'ın serverlarından olabilir mi acaba?
-
modemin kaldırmıyor olabilir , bizde de aynı sorun oluyodu. bi de 3 tane download dan kastın aynı anda mı yoksa arka arkaya mı ?
-
dontscratch bunu yazdı:
-----------------------------
modemin kaldırmıyor olabilir , bizde de aynı sorun oluyodu. bi de 3 tane download dan kastın aynı anda mı yoksa arka arkaya mı ?
-----------------------------aynı anda 3 tane.Usb modem var speedtouch.
-
uunal bunu yazdı:
-----------------------------
rapidshare'ın serverlarından olabilir mi acaba?
-----------------------------1024 adsl hattında 100 kb indirme hızın var 3 dosyayı aynı anda çekersen 35 e düşer 10 tane çekersen 10 a düşer
-
antivirüs sistemi varmı...
-
nod32 kurulu.
-
hacı ondan değil ttnet in götlüğü. modemin sayfasına gir adsl hızı ile ilgili bak bakem ne war eğer 1024 yada 1021 se internet hızın gayet normaldir. 45 le indirmesinin sebebi genelde internet hızı bazen azalıyo hep 1024 olmuyo o yüzden olabiliyo. mesela ben altı aydır 1021 hızda kullanıyom çok değişiklik yok ama olsun 3 kb ebesinin .mına girsin türk telekomun.