folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İlk Walkman Cep Telefonu 12 Ağustos’Ta Satışta



İlk Walkman Cep Telefonu 12 Ağustos’Ta Satışta

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BOZO
    BOZO's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Haziran/2002
    Erkek














    10 Ağustos 2005 Çarşamba | 11:55
    Sony Ericsson cep telefonları Walkman serisinin ilk modeli W800i, “Walkman Günü” 12 Ağustos’tan itibaren Avrupa’da aynı anda satışta olacak.





    Sony Ericsson’un dünyada büyük yankı yaratan Sony Walkman fenomenini cep telefonuna taşıması ile mobil iletişim endüstrisinde gerçek bir deprem yaşanacak. Sony Ericsson Walkman serisi telefonları ile artık ikinci bir müzik çalar taşımaya gerek kalmayacak.


    Mobil endüstrinin en çekici ve yenilikçi ürünlerini yaratmayı hedefleyen Sony Ericsson bu kez de Walkman efsanesini cep telefonuna taşıdı. Dünyanın ilk Walkman cep telefonu W800i’nin özel hoparlörleri ve stereo kulaklıklarıyla gerçek müzik keyfini cep telefonunda yakalamak mümkün.


    W800i, endüstri standardı haline gelmiş MP3 ve AAC müzik dosyası formatlarıyla uyumlu. Ürünle birlikte gelen 512 MB’lık Memory Stick Pro Duo™ bellek kartı, W800i’nin yaklaşık 125 şarkı (ya da 10–12 CD’ye) depolayabilmesini sağlıyor. Bu bellek kartı istendiğinde 4GB’a kadar da yükseltilebiliyor. Ayrıca CD’den telefona bilgisayar aracılığıyla hızlı ve kolay müzik aktarımı sağlayan Disc2Phone yazılımı sayesinde, dosyaları müzik çalara yüklemek çok kolay. Yazılım; müzik dosyalarını sınıflandırmayı, bulmayı, aktarmayı ve silmeyi kolaylaştırdığından, koleksiyonu yenilemek de son derece kolay hale geliyor.


    W800i’nin kullanışlı arayüzü müzik çaların kullanımını son derece kolaylaştırıyor. Telefon, müzik çalar ve kamera işlevleri birbirini tamamlayacak biçimde geliştirilmiş. Ayrıca kullanıcılar arandıklarında stereo kulaklıktan zil sesini duydukları için, gelen çağrıları fark etmeme riski ortadan kalkıyor. Kullanıcı çağrıyı yanıtlamaya karar verirse, müzik görüşme süresince duruyor. Müzik çalar doğrudan tek bir tuşla çalışıyor ve duruyor. Üstelik müzik çalarla telefon birbirinden bağımsız kullanılabiliyor.


    Sony Ericsson W800i’nin müzik modu sayesinde, kullanıcılar telefonun iletişim fonksiyonu kapalıyken de müzik dinleyebiliyor. Müzik çalarlar açısından önemli konulardan biri olan pil ömrü konusunda; telefon açıkken 23 saat, kapalıyken 30 saat müzik çalma kapasitesiyle göz dolduran W800i, en uzun yolculuklara bile dayanabiliyor.


    W800i kullanıcıları için müzik keyfi daha kutunun içinde başlıyor. W800i harici belleğinde Göksel’in Benden Geçti Aşk, Manga’nın Yalan, Gripin’in Hayat Mars Etti ve Ümit Sayın’ın Mavi Geceler şarkıları yer alıyor.


    100 gramdan bile hafif olan W800i aynı zamanda otomatik odaklama (OtoFokus), kamera ışığı, aktif lens kapağı ve dijital fotoğraf makinesi özellikleri bulunan 2 megapiksellik bir kamera. Bu sayede farklı ortamlarda muhteşem resimler çekmek mümkün hale geliyor.


    Kullanıcılar W800i’nin kullanım alanlarını, cihazı müzik setine bağlayan MMC-60 kablo ya da arabada hoparlörlerinden müzik dinlemeyi sağlayan HCA-60 Gelişmiş Araç Kiti gibi aksesuarları kullanarak genişletebiliyor.


    W800i 12 Ağustos’tan itibaren satışta olacak, yaklaşık son kullanıcı fiyatı KDV dahil 900 - 950 YTL olacak.


     


    Şunun bide yemek yapanını yapsalar var ya

Toplam Hit: 837 Toplam Mesaj: 1