İngilizce

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zervalone
    zervalone's avatar
    Erkek

sonunda bizimde başımıza bela oldu bu ingilizce

asıl sormak istediğim nası geliştiriceğim ingilizcemi aman gözünüzü seviyim dersleri iyi dinle türünden şeyler demeyin

sınıfta 120 desibel ses oluyo en ön sıraya geçtim gene duyamıyorum hocayı

zaten hep bizim eğitim sisteminden oldu bunlar 1. sınıfı ing okumuştum ben çok güzelde konuşuyoduk ama bizim salak sistem olan ingilizcemizide yedi

şimdi sorum nası başlıyalım baştan grammerdenmi yoksa yabancı dizi felanmı izliyelim yada bi kitap felanmı önerirsiniz

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek

dil dile deymeden dil öğrenilmez, onuniçün bodrum antalya gibi bi yere gitcen deydire deydire pratik yapcan öğrencen

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek

Windows'u, Linux'u :) , MP3 Calarini, telefonunu, kullandigin her turlu elektronik cihazi ingilizce yap.

Filmleri ingilizce seyret, olmassa altyazili basla.

Ingilizce roman oku (level 6'dan daha yuksek olcak)

Ingilizceyi sev, almanca, fransizca gibi kaba bir dil degil

Ingilizce sarkilar dinle, lyricslerini arastir internetten 

:)) 

I find your lack of faith disturbing.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zervalone
    zervalone's avatar
    Erkek
    ya bu english time felan ne gibi bi prgram uyguluyo giden bilen gören varmı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    "Ingilizce roman oku (level 6'dan daha yuksek olcak)" demiş arkadaş o da güzel =)

Adam sistem olan ingilizcemizide yedi ve hatta grammer'a yeniden mi başlayam gibi şeyler soruyor hacım yapma allasen =)

Bak dostum inşaat mühendisi olabilirsin ama hiç öğrenmediysen bir duvar bile inşaa edemezsin.Binayı usta yapar ama mühendis ayarlar.Şimdi senin grammer'ın ve kelime haznen eksikte bi kere ister 7/24cnbc-e izle,ister 7/24 ingilizce alt yazısıyla şarkı dinle,istersen de 7/24 ingiliz bi hatuna birlikte ol bi halta yaramaz.

Sıralamak gerekirse : 1-)Grammer

2-)Vocabulary

3-)İngilizce hikaye kitapları [ Roman değil =) ]

4-)Cnbc-e izle yada git lostun serisini al türkçe alt yazıyla tüm sezon bitene kadar basindan kalkmadan izle [ Maksat kulakların alışsın - Bi yandan türkçe alt yazıyı okurken bi yandan söylenen kelimeleri seçmeye çalış mutlaka anlayacakların olur ]

5-)MsnGroups die arattır google'da bulduğun tüm gruplara üye ol.Orda rate girlz [ girls'te yazar ] bi link olur uye oldugun gruplarda tıkla oraya hatunlar resimlerini falan serpiştirirler.Orda kullanıcı adına tıkladığında msnadresleri yazar.Bul,bul ekle %99'u kabul ediyor.Sonra yoksa bi mikrofon al kendine onların çoğunda cam ve mikrofon oluyor zaten yalnız direk aç konusak falan deme zaten ilk camı sorusunda %50 it's broken derler. [ Bak yok demezler neden ? Çünkü bu demektir ki var ama bozuk tamir ettirip ettirmem sana kalmış çaktın ? He efferem ] İşte mikrofonda konus şimdiye kadar ingilizce praktip yapmam gerek deyip konuyu açtığımda konusmayı reddeden olmadı.

6-)Yine tekrarlıyorum grammeri ve vocabulary'i yala yut

7-)6. madde için en baba kaynak ELS'dir. bknz: www.elsyayin.com.tr

8-)Artık Yds'nin anasını ağlatabilir,lost-heroes-jericho gibi dizilerin çevirilerini bizzat kendin yaparsın & Türkiyenin aşşağı kıyı kesimlerinde gözüne kestirdiğin herhangi AMA HERHANGİ bi hatunu biraz tip birazda tecrüben varsa hemen ayartabilirsin.

not:Ulan bak sayemde manita bile yaptın a.Q =)

Troubles'll come & they'll pass
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zervalone
    zervalone's avatar
    Erkek
    güzel anlatmışın valla sağol yapmaya çalışıcam
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek
    english time cok para istio!...hatta kampanya dewam ediosa 2 kur alana 1 kurda hediye weriolar...ama omrun boyunce english time a girip ıkıon herseylerinden yararlanıosun çok kalite bir yer...sewiye sewiye ogretiolar yani basamak basamak!..tavsiye ederim..ogrenmeden yollamıolar...ama o kadar para werme derim ben..sık biraz yukarda arkadasların solediği gibi şeyler uygula cok faydalı olur....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi
    imkanın varsa yurtdısına cık yada ingilizce konusmak zorunda oldugun bi yer ancak öyle ögrenebilirsin evde falan yasak koyun varsa bilen ingilizce konusun bolca kitap oku ve gece yatarken ingilizce dialoglar war onlardan dinle sabaha kadar calsın dımdımdımm en azından pronounce da gelişme olur

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

hacı önce tense(zamanlar) öğreneceksin herşey zamanların üzerine kurulu.

zamanları bilmeden pasif yapamazsın,soru soramazsın,cevap veremezsin,kısaca hemen hemen hiç bi kalıp yapamazsın önce zamanlar.Zaten konular hep zamanlardan başlar... 

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

valla öğrencem diosan all belki işiini görür temel için ii gibi

Your Download-Link #1:http://rapidshare.com/files/31536554/ing..rar.html

Living Death
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlife
    warlife's avatar
    Erkek
    sezon yeni acıldı uc deniz kenarına << bn 3 sene calıstım sonra yüzüne bile bakmadım ama hala bişiler kıpırdar yani...gitmiceksen bi ing kaset bul veya cd ve söylenenlerin ne oldugu da önünde yazsın sabah aksam tak kulaklıgı dinle :D bak nasıl öğreniyon ... duvarlara sekilleri as altına ingilizcesini yaz falan filan .. ama kuru ezber le olmaz ... olur nasıl olur her kelimeyi yüz kez yazarsan ing de bak iyi ezber yaparsın :D

diyalektik için kesin, mutlak hiç bir şey yoktur..Her şeyin bir geçmişi vardir ve bir geleceği olacaktır. Her şey bir kez bulunduğu yerde her zaman icin kesin olarak bulunmaz, ve o bugünki o,kesin ve son değildir
Toplam Hit: 1736 Toplam Mesaj: 11