folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder İngilizce Ödevleriniz Ve Çeviri İşleriniz Yapılır ( Ücretli )



İngilizce Ödevleriniz Ve Çeviri İşleriniz Yapılır ( Ücretli )

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

    Arkadaşlar çevirileri kuzenim yapıyor kendisi hem turizmci hemde girne amerikanda ingilizce okuduğu için dil sıkıntısı yok. Bu aralar boş zaman olduğundan bunu değerlendirmek istiyoruz.

    Daha önce http://www.tahribat.com/forum/ucreti-mukabilinde-ingilizce-psikoloji-odevi-yapab-227943  ste1n müridimizin ödevini yapmıştık. Kendisinden de bilgi alabilirsiniz. 

     

    Yapılabilecek işler : İyi ingilizce gerektiren neredeyse tüm işler yapılır , altyazı vb çevirtmek isteyen olursa kelime kelime çevirebiliriz fakat filme gömme vs işleri size kalır ona göre teklif veriniz.

    Ödevler , ödevlerin içeriklerine göre yani uğraşa göre fiyat verilecektir. ste1n hocamla zaten öyle anlaştık sizlede bir sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum.

    Metin çevirileri : Kelime sayısına sayfa sayısına göre değil metin içeriğine göre anlaşırız yani tabiki sayfa sayısı metin sayısı önemli ancak içerikte önemli döküman mı yoksa normal metin mi yoksa spesifik birşey mi.

     

     

    Web sitesini bir kısmını veya bazı saylarını ingilizceye çevirtmek veya tanıtım yazısı ekletmek isteyen olursa istediği içeriği bize türkçe olarak yazıp çeviri yaptırabilir. 

     

     

Toplam Hit: 487 Toplam Mesaj: 1
eğitim ödev yapılır ingliizce