İnmarsat Nedir ?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Renard
    Renard's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ocak/2009
    Erkek

    Inmarsat Mobil uydu haberleşme öncüsü olarak küresel haberleşmenin dünyada ki en büyük güçlerinden biri haline gelmiştir. Arazide, denizde, havada veya seyir halinde size dünya çapında uydu haberleşmesin de rakipsiz bir çözüm sunmaktadır. Ne olursa olsun bütün şartlarda mobil uydu haberleşmesinde inmarsat a kesintisiz iletişim konusunda güvenebilirsiniz.

    Inmarsat, gemilerin deniz ve kıyı haberleşmesini ve herhangi bir acil durumda yardım sağlamak amacıyla International Maritime Organization (IMO) tarafından 1979 yılında kurulmuştur.

    Inmarsat bugün sektör ağını genişleterek müşterilerine birçok farklı sektörde haberleşme hizmeti sunmaktadır. Inmarsat’ın hizmet sunduğu sektörlerden bazıları;
    -Maritime(Deniz) :Inmarsat denizde ve kıyıda iletişim sorunlarına çözüm olmaktadır.
    -Enterprise(Kuruluşlar): Inmarsat gaz, petrol, sağlık, ilkyardım, inşaat, arama kurtarma, medya ve benzeri sektörlerde müşterilerine sorunsuz hizmet sunmaktadır.
    -Aviation(Havacılık):Inmarsat uçaklarda kokpitte ve kabinde canlı TV, veri transferi, VoIP telefon, E-mail ve internet hizmetini güvenli bir şekilde sunmaktadır.
    -Goverment(Devlet):Devletlerin küresel ve bölgesel olarak azami şekilde talepte bulunduğu ses, veri ve video hizmetlerinde güvenilir ve sorunsuz bir şekilde çözüme ulaştırabilmektedir.
    İnmarsat bu hizmetleri sunarken müşteri taleplerini ve sorunlarını karşılayabilmek adına 365 gün 24 saat boyunca müşteri çağrı merkezi ve hizmetleriyle siz müşterilerinin yanında bulunmaktadır.

    Inmarsat geniş ürün seçeneği ve alt yapısı ile siz müşterilerine bir çok alanda servis hizmeti sağlamaktadır. Bunlar;
    -Broadband:Kapsamlı ve geniş bant global hizmetiyle aynı anda ses ve veri iletişimine olanak sağlamaktadır. Zorlu arazi şartları ve ofis uygulamaları için IP oranlama olanaklarıyla sizlere hizmet verebilmektedir.
    -Voice:Mobil ve sabit ses sistemlerinde dünyanın en gelişmiş uydu yapısını kullanarak temiz ve kaliteli bir haberleşme sağlayabilmektedir.
    -M2M: Mobil veya Sabit Makineden makineye mesajlaşma, izleme ve takip hizmeti sunabilmektedir.
    -Safety:Güvenlik söz konusu olduğunda inmarsat dünya çapında uydu alt yapısıyla havada ve denizde her zaman yanınızda.
    -Global Xpress: Global Xpress denizde, havada, karada gelişmiş veri hizmetleri için kesintisiz bağlantı sunan ilk küresel mevcut yüksek hızlı geniş bant hizmetidir.
    -VSAT and TVRO: Yüksek hız ve kalitede veri aktarımını global bir şekilde yapabilmenize olanak sağlamaktadır. Global Xpress’e ücretsiz bir şekilde yükseltme yapabilirsiniz.

    Başaran İleri Teknoloji teknik alt yapısı ve güçlü kadrosu ile Inmarsat’ın Türkiye distribütörü olarak bütün bu hizmetleri sizlere sunabilmektedir.

    Renard tarafından 08/Haz/15 13:10 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Mart/2004
    Erkek

    Ne bu şimdi reklam mı? Anlayamadım tam olarak konunun amacını.

     

    DrKill tarafından 08/Haz/15 13:01 tarihinde düzenlenmiştir

    Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Renard
    Renard's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ocak/2009
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

    Ne bu şimdi reklam mı? Anlayamadım tam olarak konunun amacını.

     

    İnmarsat Dünyanın Önde gelen (ilk sırada) tercih edilen uydu sistemlerine sahiptir. (genel olarak ne tür hizmetleri vs olduğu hakkında bilgi)

    Projeci arkadaşlara yardımcı olabilecek bir konudur.

    Renard tarafından 08/Haz/15 13:09 tarihinde düzenlenmiştir