İnsaniyet Namına Kayıp Kopek....

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _aLTaN_
    _aLTaN_'s avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Eylül/2005
    Erkek

    Merhaba arkadaşlar..
    Çok yakınım olan bi kişinin ve benimde çok sevdigim bi kopek geçen hafta kayboldu..
    Adı Duff.Erkek we 1 yaşından biraz fazla.Kısa tüylü.Kuyrugu kesik.Sol Gozunun etrafında bi moraraklık var...Beyaz Boxer
    09.02.2006 tarihi civarlarında Ümraniye de kayboldu.Barınaga verilmesi gerekiodu bi sure.Çunku baba olmuştu ve yavrularla aynı evde kalması sakıncalıymış.Onun için barınaga verildi geçici olarak.
    Daha sonra gelen haberde ordan kaçtıgı belirtildi ve Ümraniye Hapishanesi'ne dogru kaçtıgı soylendi...
    Resimleri aşağıda war.Gorenlerin insaniyet namına haber vermeleri rica olunur.Not:Para ödülü wardır!


    Bize ulaşabileceginiz adresler: altanka2006@hotmail.com
                                                altangs1905@gmail.com
       0555 674 61 64
    http://img109.imageshack.us/img109/8884/10001553jy.jpg http://img49.imageshack.us/img49/567/10001561yq.jpg
    http://img150.imageshack.us/img150/7627/10001588tf.jpg

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    takla_atan_imam
    takla_atan_imam's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ekim/2003
    Erkek

    Alttaki yaziyi iyi oku, sonra git cop kutusuna bak orda yoksa satmislardir.!!!


     


    Vahşet

    Köpeğinin kaybolduğu Bolu Belediyesi’nin barınağında araştırma yapan öğretmen Türkan Ormancı, bir vahşeti ortaya çıkardı. Ormancı, barınağının çöp bidonlarında parçalanmış köpek leşleri ve kesik başlar buldu.

    BOLU Belediyesi’ne ait köpek barınağına bıraktığı pit-bull cinsi köpeğinin kaybolması üzerine araştırma yapan Türkan Ormancı, barınağın çöp bidonunda parçalanmış köpek leşleri buldu. İstanbul Haydarpaşa Sağlık Meslek Lisesi’nde öğretmenlik yapan Türkan Ormancı, Bolu’nun Seben İlçesi’nde oturan ailesini geçen hafta ziyarete geldi. Acil bir iş için birkaç günlüğüne İstanbul’a dönmesi gereken Türkan Ormancı, 2 ay önce İstanbul Ataşehir Köpek Barınağı’ndan satın aldığı ‘Cesur’ adlı köpeğini, bir kaç günlüğüne Bolu Belediyesi’nin Aşağı Soku Mahallesi’nde bulunan köpek barınağına bıraktı.
    ÇÖPTEKİ DEHŞET

    Köpeğinin konduğu kafesi kilitleyip, barınaktaki görevliye birkaç gün sonra alacağını söyleyen Türkan Ormancı, ‘Aman köpeği kimseye vermeyin, ben bir iki güne gelip alırım’ dedi. Türkan Ormancı, İstabul’daki işini bitirip önceki gün Bolu’ya döndüğünde köpeğini almak için gittiği barınakta hayal kırıklığına uğradı. Köpeğini bıraktığı kafeste bulamayan Türkan Ormancı, barınaktaki tüm kafesleri kontrol edip köpeğini aradı. Köpeğinin öldürülmüş olabileceği ihtimaline karşı çöp bidonuna bakan Ormancı, orada başı gövdesinden ayrılmış, organları parçalanmış çok sayıda köpek leşleri görünce şoke oldu.
    Türkan öğretmen ‘Cesur’a kavuştu


    BARINAKTA katliam yapıldığını söyleyen öğretmen Türkan Ormancı, önce Sanayi Karakolu’na daha sonra da Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na dilekçe vererek, barınak görevlileri hakkında şikayette bulundu. Şikayet üzerine polis araştırma başlatırken, Türkan öğretmenin kayıp köpeği ‘Cesur’, Sağlık Mahallesi’nde bir evin bahçesinde bulundu. Cesur, Türkan Ormancı’ya teslim edildi. Ormancı, ‘Bu işin üzerine gitmeseydim, köpeğim kaybolacaktı. Köpeğim bulunduğu için çok mutluyum. Bir daha onu kimseye emanet etmeyeceğim’ dedi.
    Fareler parçalıyor

    Bolu Belediyesi’nin köpek barınağında görevli Dursun Doğan, çöp bidonundaki parçalanmış köpek leşleriyle ilgili soruya, ‘Lağım fareleri betonu delerek kafeslerin içine giriyor. Buradaki yavru köpekleri yiyor. Farelerin parçaladığı köpeklerin leşlerini çöp bidonuna atıyoruz ’ yanıtını verdi.
    Olmuşsa da haberim yok

    Bolu Belediye Başkanı AKP’li Alaattin Yılmaz çöp bidonlarında leşler bulunmasıyla ilgili bilgisi olmadığını söyledi. Başkan Yılmaz, ‘Belediyenin köpekleri öldürmesi kesinlikle söz konusu değil. Barınakta sokaklardan topladığımız köpeklerin bakımlarını veteriner hekimler kontrolünde yapıyoruz. Eğer böyle bir şey olmuşsa, benim haberim yok’ demekle yetindi


    Girmeden tefrika bir millete, dusman giremez.Toplu vurdukca yurekler, onu top sindiremez.Enbiya yurdu bu toprak suheda burcu bu yer, Bir yikik turbesinin ustune Mevlana titrer.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Ocak/2006
    Erkek
    kardes o kopek kaybolmamıstır satmıslardır sizede boyle bi yalan uydurmuslardır adam beyaz boxer bulucakta satmicak. sizde hata barınaga boxer bırakılırmı dunya kadar kopek oteli var gunlugu 5-7ytl arasında

    Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
Toplam Hit: 3704 Toplam Mesaj: 3