İnstagram Downlader
-
merhaba arkadaşlar,
bi kullanıcının instagram hesabındaki tüm video ve resimleri indirmek istiyorum ancak hesap dışarıya kapalı yani sadce onayladıgı kişiler görebiliyor chrome üzeridne 3-5 plugin denedim ama olmadı varmı yöntemini bilen ?
-
Öyle bir şeyin var olması Instagram'da açık var demektir zaten. :)
Instagram hesabını gizli yaptıysan gizlidir başkasının görmesini istemiyorsundur.
Ama bulursan öyle bir şey ben de alırım bi dal. :D
-
pSkpt bunu yazdı
Öyle bir şeyin var olması Instagram'da açık var demektir zaten. :)
Instagram hesabını gizli yaptıysan gizlidir başkasının görmesini istemiyorsundur.
Ama bulursan öyle bir şey ben de alırım bi dal. :D
hocam ben görebiliyorum yani benim arkadaşım diyeyim 800 foto filan var onun için şey ettim
-
Tüm sayfayı yükledikten sonra aşağıdaki kodu console'a yazıp enter yaparsan sana tüm fotoların linkini çıkartır.
Videoları'da foto olarak çıkartır şimdi video olayını bi bakayım.
Chrome için F12 yapacaksın.
foto_arr = []; $("div.-cx-PRIVATE-Photo__root").each(function(index){ foto_arr.push($(this).attr('src')); }); console.log(foto_arr.join("\n"));
-
Gizli profillerde çalışıyor mu bilmiyorum ama ozok un yaptığı instagramsaver ı kullanabilirsin:
http://sourceforge.net/projects/instagramsaver/
-
foto_arr = []; $("a.-cx-PRIVATE-PostsGridItem__root").each(function(index){ //foto_arr.push($(this).attr('src')); if($(this).find('div').size() == 3){ $(this).find('div:last').find('button').click(); foto_arr.push($(document).find('div[id^="vjs_video_"]').find('video').attr('src')); $("button.-cx-PRIVATE-Modal__closeButton").click(); }else{ foto_arr.push($(this).find('div:first').attr('src')); } }); console.log(foto_arr.join("\n"));
bu kad sayesinde hem video hem de foto linklerini alabilirsin.
-
pSkpt bunu yazdı
foto_arr = []; $("a.-cx-PRIVATE-PostsGridItem__root").each(function(index){ //foto_arr.push($(this).attr('src')); if($(this).find('div').size() == 3){ $(this).find('div:last').find('button').click(); foto_arr.push($(document).find('div[id^="vjs_video_"]').find('video').attr('src')); $("button.-cx-PRIVATE-Modal__closeButton").click(); }else{ foto_arr.push($(this).find('div:first').attr('src')); } }); console.log(foto_arr.join("\n"));
hocam süper oldu bu teşekkürler eline saglık
-
Kaptan bunu yazdıpSkpt bunu yazdı
gizli hesaplarda da mı çalışıyor bu?
-
Lightsaber bunu yazdıKaptan bunu yazdıpSkpt bunu yazdı
Gizli hesapta çalışmaz.
Son hali budur. Bittiğinde sayfada linkleri gösterir.
Video + Img.
Sadece kodu çalıştırmanız yeterli sayfayı sonuna kadar çekmenize gerek yok.
İsterseniz 9gag'in 7k 'lık img+videolarını çekin. :)Ben yerimlerine yeni sayfa ekleyip URL'sini javascript: KOD şeklinde yaptım istediğim zaman istediğm kişiyi indirebiliyorum, tek tıkla.
-
pSkpt bunu yazdıLightsaber bunu yazdıKaptan bunu yazdıpSkpt bunu yazdı
Gizli hesapta çalışmaz.
Son hali budur. Bittiğinde sayfada linkleri gösterir.
Video + Img.
Sadece kodu çalıştırmanız yeterli sayfayı sonuna kadar çekmenize gerek yok.
İsterseniz 9gag'in 7k 'lık img+videolarını çekin. :)function instaStop(){$load_screen.remove(),$load_text.remove(),insta_stop=!0}function getImg(a,b,c){b="undefined"!=typeof b?b:window._sharedData.entry_data.ProfilePage[0].user.id,a="undefined"!=typeof a?a:foto_arr[0][1],c="undefined"!=typeof c?c:window._sharedData.entry_data.ProfilePage[0].user.media.count,$.ajax({url:"/query/",data:{q:"ig_user("+b+"){media.after("+a+","+c+"){count,nodes{code,comments{count},date,display_src,id,is_video,likes{count},owner{id}},page_info}}",ref:"users::show"},type:"POST",beforeSend:function(a){a.setRequestHeader("X-CSRFToken","e491a141dfe909eaf50f852e8fcb8b29"),a.setRequestHeader("X-Instagram-AJAX","1"),a.setRequestHeader("X-Requested-With","XMLHttpRequest")},success:function(a){if(console.log(a),fotolar=a.media.nodes,fotolar.length>0&&!insta_stop){for(i=0;i<fotolar.length;i++)console.log(i+" : "+fotolar[i].display_src),1==fotolar[i].is_video?getVideo(fotolar[i].code):foto_arr.push([fotolar[i].code,fotolar[i].id,fotolar[i].display_src]);getImg(a.media.page_info.end_cursor)}else $load_screen.remove(),$load_text.remove(),ciktiVer()}})}function getVideo(a){$.ajax({url:"/p/"+a+"/?__a=1",data:{__a:1},type:"GET",beforeSend:function(a){a.setRequestHeader("X-Requested-With","XMLHttpRequest")},success:function(a){console.log(a),fotolar=a.media.nodes,foto_arr.push([a.media.code,a.media.id,a.media.video_url]),console.log("v: "+a.media.video_url)}})}function ciktiVer(a){a="undefined"!=typeof a?a:foto_arr,yazi="",$(a).each(function(a,b){yazi+=b[2]+"\n"}),file_adr=makeTextFile(yazi),window.location=file_adr}foto_arr=[],media_arr=window._sharedData.entry_data.ProfilePage[0].user.media.nodes[0],foto_arr.push([media_arr.code,media_arr.id,media_arr.display_src]);var insta_stop=!1,textFile=null,makeTextFile=function(a){var b=new Blob([a],{type:"text/plain"});return null!==textFile&&window.URL.revokeObjectURL(textFile),textFile=window.URL.createObjectURL(b)};$load_screen=$("
",{css:{width:"100%",height:"100%",position:"fixed",opacity:"0.7",backgroundColor:"#000",top:"0",zIndex:"999"},id:"load_screen"}),$load_text=$("
",{text:"Loading...",css:{margin:"0 auto",width:"170px",fontSize:"40px",color:"#FFF",zIndex:"1000"}}),$("body").append($load_screen),$("body").append($load_text),getImg();
Ben yerimlerine yeni sayfa ekleyip URL'sini javascript: KOD şeklinde yaptım istediğim zaman istediğm kişiyi indirebiliyorum, tek tıkla.
çok iyi oldu çokta iyi güzel oldu
-
elinde hazır çalışanı mevcut olan varmı ?
diğer konulardakiler çalışmıyor