İnternet Packet Leri ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

şimdi bu int packet leri 80 portan gecıyo yanı istemci google ye 80 port tan istek yapıyo ve istemciye cevabı yolluyo google

peki biz bu packet leri editleyip yollaya bilirmiyiz kendimiz 80 . porta 

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    o port bildiğim 8080.Bide ne yollamayı düşünüyosun ki o port internet alemine açılan bi kapı sadece herşeyi yollayabilirsin nereye yollamak istediğine bağlı

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CHaRMaNDeR
    CHaRMaNDeR's avatar
    Erkek

düzenleyebiliyorsun. vista ve windows 7 için Wfp, windows filtering platformda gerekli API'leri var. C++ta yazman lazım, biraz derin bir konu, bir bakışta anlaşılamıyor ama güzel bir sistem. Onda istediğin portu belirleyip, içeriğine göre bile değişiklik yapabiliyorsun. Ama xp için durum farklı. henüz araştırmadım ama altyapısı farklı, packet filtering API diye birşey var ama o kadar düzenleme işlemi yapabilir mi bilemiyorum.

Temel olarak tam dediğini yapıyor, bir istek anında istek kabul edildiği anda veri senin önüne düşüyor, sende değiştirip öyle gönderiyorsun bu veriyi isteyen programa, tabi bunu windows yapıyor sen parametre veriyorsun sadece. Yani özetle windows'un kernel'iyle ilgili bir şey bu.

Hazır program arıyorum diyorsan henüz rastlamadım açıkcası.

Düşünüyorum, o halde varım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    wpe pro  gibi programlar bu işi yapmaz mı? zamanında wow'da az kılıç almamıştık :)

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    dusunsenize biz saldırcamız kısıye devamlı google den cvp geliyomus gibi packet göndersek ama bu packet içine kötü kod koysak  bu packet sayesinde erişimi ala biliriz

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CHaRMaNDeR
    CHaRMaNDeR's avatar
    Erkek

valla kötü yönde kullanılacaksa hiç boşuna uğraşmayalım :).

hani knight ta ve benzeri oyunlarda paketleri inceleyip değişikliğe gitmekle edit char yapacağızda ne olacak, diyorum ya boş iş.

firewall gibi birşey yapacaksın diye düşündüm :D:D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    elr bunu yazdı:
    -----------------------------
    dusunsenize biz saldırcamız kısıye devamlı google den cvp geliyomus gibi packet göndersek ama bu packet içine kötü kod koysak  bu packet sayesinde erişimi ala biliriz
    iyi güzel fikirde her editlediğin pack i karşı traf kabul edecekmi bide o ksmını düşün istersen..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

iLLuMiNaTi bunu yazdı:
    elr bunu yazdı:
    iyi güzel fikirde her editlediğin pack i karşı traf kabul edecekmi bide o ksmını düşün istersen..

söyle dusunuyom biz devamlı google yerıne packet gonderdımızden  google den alcagı packetı bızden alır dıye dusundum  

knıght fln hıc alakam yoq

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CHaRMaNDeR
    CHaRMaNDeR's avatar
    Erkek
    80 . porta bir veri gelince, modifiye edilecek packet'e önce http headeri yerleştirip sonra içeriği yerleştirirsen kabul eder. http protokolüne uymak gerekiyor. yapmadığım şey değil. işte engellendi gibi bir sayfa koyabilirsiniz onun yerine. oyunlar içinde öyle, knightın iletişim sisteminde hata varsa, gelen komutları farklı gönderince, geri sunucuya giderken sunucu olduğu gibi kabul ediyorsa en yüksek karakteri alabilirsiniz. ama değmez hiç değmez hemde. Allah'ın rızası için birşeyler yapmak lazım sadece.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Senin dediğin seneler önce düşünüldü ve isminede ddos dendi hocam...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:
    Senin dediğin seneler önce düşünüldü ve isminede ddos dendi hocam...

ama ddos yapmak istemiyorum bilgisyara erişmek istiyorum

Toplam Hit: 14321 Toplam Mesaj: 11