İnternet Packet Leri ?
-
şimdi bu int packet leri 80 portan gecıyo yanı istemci google ye 80 port tan istek yapıyo ve istemciye cevabı yolluyo google
peki biz bu packet leri editleyip yollaya bilirmiyiz kendimiz 80 . porta
-
o port bildiğim 8080.Bide ne yollamayı düşünüyosun ki o port internet alemine açılan bi kapı sadece herşeyi yollayabilirsin nereye yollamak istediğine bağlı
-
düzenleyebiliyorsun. vista ve windows 7 için Wfp, windows filtering platformda gerekli API'leri var. C++ta yazman lazım, biraz derin bir konu, bir bakışta anlaşılamıyor ama güzel bir sistem. Onda istediğin portu belirleyip, içeriğine göre bile değişiklik yapabiliyorsun. Ama xp için durum farklı. henüz araştırmadım ama altyapısı farklı, packet filtering API diye birşey var ama o kadar düzenleme işlemi yapabilir mi bilemiyorum.
Temel olarak tam dediğini yapıyor, bir istek anında istek kabul edildiği anda veri senin önüne düşüyor, sende değiştirip öyle gönderiyorsun bu veriyi isteyen programa, tabi bunu windows yapıyor sen parametre veriyorsun sadece. Yani özetle windows'un kernel'iyle ilgili bir şey bu.
Hazır program arıyorum diyorsan henüz rastlamadım açıkcası.
-
wpe pro gibi programlar bu işi yapmaz mı? zamanında wow'da az kılıç almamıştık :)
-
dusunsenize biz saldırcamız kısıye devamlı google den cvp geliyomus gibi packet göndersek ama bu packet içine kötü kod koysak bu packet sayesinde erişimi ala biliriz
-
valla kötü yönde kullanılacaksa hiç boşuna uğraşmayalım :).
hani knight ta ve benzeri oyunlarda paketleri inceleyip değişikliğe gitmekle edit char yapacağızda ne olacak, diyorum ya boş iş.
firewall gibi birşey yapacaksın diye düşündüm :D:D
-
elr bunu yazdı:
-----------------------------
dusunsenize biz saldırcamız kısıye devamlı google den cvp geliyomus gibi packet göndersek ama bu packet içine kötü kod koysak bu packet sayesinde erişimi ala biliriz
iyi güzel fikirde her editlediğin pack i karşı traf kabul edecekmi bide o ksmını düşün istersen.. -
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
elr bunu yazdı:
iyi güzel fikirde her editlediğin pack i karşı traf kabul edecekmi bide o ksmını düşün istersen..
-----------------------------söyle dusunuyom biz devamlı google yerıne packet gonderdımızden google den alcagı packetı bızden alır dıye dusundum
knıght fln hıc alakam yoq
-
80 . porta bir veri gelince, modifiye edilecek packet'e önce http headeri yerleştirip sonra içeriği yerleştirirsen kabul eder. http protokolüne uymak gerekiyor. yapmadığım şey değil. işte engellendi gibi bir sayfa koyabilirsiniz onun yerine. oyunlar içinde öyle, knightın iletişim sisteminde hata varsa, gelen komutları farklı gönderince, geri sunucuya giderken sunucu olduğu gibi kabul ediyorsa en yüksek karakteri alabilirsiniz. ama değmez hiç değmez hemde. Allah'ın rızası için birşeyler yapmak lazım sadece.
-
Senin dediğin seneler önce düşünüldü ve isminede ddos dendi hocam...
-
renegadealien bunu yazdı:
Senin dediğin seneler önce düşünüldü ve isminede ddos dendi hocam...
-----------------------------ama ddos yapmak istemiyorum bilgisyara erişmek istiyorum