İnternet Sayfasından Bir Uygulama Çalıştırmak
-
arkadaşlar
ben internet sayfasından php yada başka bir dil ile bilgisayarımdaki atıyorum c:\deneme.exe dosyasını bir link ile nasıl çalıştırabilirim.
teşekkürler
-
ftp server kur pcye direk belirli dizinler paylaş ?
-
Bilgisayarında bulunan bı yazılımı calıstırmak ıcın mantıken bılgısayarının sureklı olarak acık olması lazım ki bu benım acımdan ımkansız :/ bunun cozumu 20m titresımı olan bı cep telefonu alıp elektronık aksamını ayarladıktan sonra telefonu arayarak pc acmak.tabıkı pc ı acınca hersey bıtmıyor IP adresın statık olmalı ve bılgısayarında server olmalı (server-client ilişkisi) gelen taleplerı dınleyen...
yanı kısacası algoritma su : )
Bılgısayarını acmak ıcın cep telefonundan bılgısayarını acmak ıcın kullandıgın telefonu ararsın PC acılır
windowsun acılmasıyla server dinleme moduna gecer
sitenden form gonderır gıbı bilgısayarına "programı ac" dersın acılır : )
zahmetlı ama cılgıncaAaa : )
-
yok öyle demek istemedim
şimdi dizin belli
benim kendi sitem var ftp ye bir php dosyası hazırladım diyelim. siteye bağlanan kişinin bilgisayarında C:\asd.exe var diyelim. Adam linke tıklayınca otomatik asd.exe açılcak bunu sordum sadece. yinede teşekkürler
-
hackerlere sor (:
-
hotmailde var bu olay. mesela msnmsgr.exe yi komple kapatıp hotmail posta kutunuza girin. msnmsgr.exe kendiliğinden açılıyo :)
-
İŞTE BEN ONU NASIL YAPABİLİRİM DİYE SORUYORUM ALLA ALLA BİLMİOSAN YAZMA KARDEŞİM
-
Korghi bunu yazdı:
-----------------------------
İŞTE BEN ONU NASIL YAPABİLİRİM DİYE SORUYORUM ALLA ALLA BİLMİOSAN YAZMA KARDEŞİM
-----------------------------bana mı dedin ?
-
visual basic kodunu vb script ile asp sayfasına yerleştirebilirsin sanırım. Ancak pratikte denemedim :)
-
kuytul bunu yazdı:
-----------------------------
visual basic kodunu vb script ile asp sayfasına yerleştirebilirsin sanırım. Ancak pratikte denemedim :)
-----------------------------katılıyorum asp de yapabiliyorsun sanırım vb sc ile ama emin degilim :)
-
hacı php'yi bilmiyorumda
asp.net ile yapabilirsin
System.Diagnostics.Process.Start("calc");
bu calc yazılan yere system32 klasörüne ne atarsan onun adını yazarsan uygulama çalışır
bundan başka şeyler türetebelirsin :)