İnternet Sürekli Gidiyor
-
Merhaba.Yurtda odamdaki internet sürekli gidip geliyor.Kablo takılı değil uyarısı alıyorum bazen.Bazende pcyi ilk açtığımda o aşağıdaki bilgisayar iconu sarı olarak görünüyor ve girmiyor.Yurtda bu problem sadece bende var.
Servis sağlayıcısını arıyorum adamlar diyor ki tekrar kabloyu cıkar tak nese sonra calısır 2 dk sonra gidiyor yine bende arıyorum diyorum böle böle hep gidiyor internet sonra adam bana diyor ki sizden kaynaklı problem bizim tarafımızda herşey normal.
Ne yapmak gerekir?
Ben kabloyla bağlanıyorum ama pcde bir tanede 3G modem bağlantısı yolu var ve wireless kapalı.Acaba onlarla alakalı bir durum var mıdır? -
tavsiye yok mu beyler virüs taraması yaptım pcde virüs yok.
-
hocam ethernet kartının driverını güncellemeyi denedin mi?
-
kajmerpac bunu yazdı
hocam ethernet kartının driverını güncellemeyi denedin mi?
güncel diyor hocam
-
up
-
kablonun ucunu yeniden çakma şansın varsa dene ondan olabilir
-
sahinka bunu yazdı
kablonun ucunu yeniden çakma şansın varsa dene ondan olabilir
öyle bir şansım yokda böyle bir hata buldu kaspersky
http://support.kaspersky.com/avzscripts/tsw.avz.59
-
u235 kardeşim o kadar hava attın ki şöyle internetim var böyle internetim var diye. göze geldin sen kurşun döktür bence -
oliWeR bunu yazdı
u235 kardeşim o kadar hava attın ki şöyle internetim var böyle internetim var diye. göze geldin sen kurşun döktür bence haha :D
ya valla ne bokluk varsa beni buluyor.Hızlı internet oldu da ne oldu hocam ya 7/24 film indirmiyoruz ya onunla ne hava atacam :)
-
Ağa bulaşan bir tür Solucan olabilir, Senden başkada bu sorunu yaşayan varmıdır.?
-
Hizmeti ethernet üzerinden mi alıyorsun? Kablo sağlam mı?
Çok sık kopma yaşanıyorsa kendi laptopunu arkadaşının odasında veya arkadaşının laptopunu kendi odanda deneyebilir misin?
Farklı cihaz bağladığında kopma devam ediyorsa port değişimi veya hattı sağlama almalarını isteyebilirsin.