İnternete Bağlanıyor Ama Çalışmıyor
-
Hocalar wifiya giriyorum bağlandı görünüyor ama tarayıcıda açılmıyor siteler.Ne yapmak lazım ?
-
sony marka mı ?
-
Bu aralar bende de yapıyor. Modemi kapatıp açınca ve bilgisayarı resetleyince düzeliyor.
-
Hayır Lenovo marka.
Laptobu modemi kapatıp actım sonuc aynı.
-
up
-
ipconfig /flushdns
başlat / çalıştır / cmd / enter ve üstteki komutu yazarmısın hocam.. (/ solunda bir boşluk var). sonuç değişmediyse virüs engelliyor olabilir hocam combofix yada tcp ip repair programını denesen diyecem ama..
essan tarafından 26/Haz/14 22:47 tarihinde düzenlenmiştir -
essan bunu yazdı
ipconfig /flushdns
başlat / çalıştır / cmd / enter ve üstteki komutu yazarmısın hocam.. (/ solunda bir boşluk var). sonuç değişmediyse virüs engelliyor olabilir hocam combofix yada tcp ip repair programını denesen diyecem ama..
yine olmadı ..
Hocam önceden sıkıntısız giriyordum wifelara suan böyle birşey oldu Türkiyeye yeni geldim.
-
gecen gun aynisikuzenimede oldu siteler acilmiyordu TTneti arayip durumu bildirdi adamlar bakioruz dedi 20 dk sonraduzeldi internet saglayicini arayabilirsin
-
Absolut bunu yazdı
gecen gun aynisikuzenimede oldu siteler acilmiyordu TTneti arayip durumu bildirdi adamlar bakioruz dedi 20 dk sonraduzeldi internet saglayicini arayabilirsin
ama sadece benim laptopda durum böyle hocam.Evdekiler diğer laptoplardan telefondan falan girebiliyorlar.
-
makineye elle ip ver birde öyle dene
-
Hocalar problem dnsdenmiş otomatiğe aldım oldu.Hallettim.Teşekkürler herkese.