folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder İnternette Seferberlik Başladı



İnternette Seferberlik Başladı

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BOZO
    BOZO's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Haziran/2002
    Erkek
    Bilişim Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, internete erişim konusunda kısıtlamalara karşı iş birliği amacıyla halka açık kampanya başlattı. Bilişim Sivil Toplum Kuruluşları Platformu'ndan yapılan yazılı açıklamada, son olarak ''youtube'' sitesine erişim yasağı konulmasının kitap, gazete ve dergi toplatmaya eş değer bir karar olduğu savunuldu.

    Bu siteye erişim yasağı konularak Türk halkının cezalandırıldığının öne sürüldüğü açıklamada, şöyle denildi: ''Öfkelendiğimiz bir video nedeniyle Youtube'u erişime kapatmak, zararlı bulduğumuz bir kitap nedeniyle, milyonlarca kitaplı büyük bir kütüphaneyi kapatmaya benzemektedir. Youtube'u erişime kapatarak, binlerce kültür ve eğitim ürününü, yurttaşlarımızın Youtube'a katkı vererek iş yapmasını, kendini geliştirmesini ve Youtube üzerinden ülkemizi tanıtım çabalarının sürmesini engelliyoruz. Youtube'a erişimi yasaklamak yerine, Ata'mıza saldıran videoyu, Google Türkiye veya elçilikle temasa geçip kaldırmak mümkündü. Yasakçı reflekslerden kurtulmalı, diyalog, iş birliği ve yönetişim ile çözüm bulma alışkanlığı edinmeliyiz. Biz sivil toplum kuruluşları olarak İnternete sahip çıkıyoruz. Yapılmaya çalışılan düzenlemelerin esas olarak sansürcü, birey ve demokrasi karşıtı olduğunu düşünüyoruz. Bu düzenlemelerin bu haliyle, sıradan vatandaşa, internet sektörüne ve Türkiye'ye zarar vereceğini düşünüyoruz.''

    Herkesin ''internete sahip çıkması'' amacıyla kampanya başlatıldığının ifade edildiği açıklamada, ''http://bt-stk.org.tr'' ve ''http://internetim.kampanya.org.tr'' internet adreslerinden kampanyaya ulaşılabileceği kaydedildi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit
    exploit's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Ağustos/2005
    Erkek
    aynısını ben sawnuyodum.

    YOUTUBE A UZANAN ELLER KIRILSIN AQ!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mart/2007
    Erkek
    sonuçta bu bir sansürdür. Böyle engellemek yerine Türk halkı uzun bir süre youtube'a girmeden de tepkisini gösterebilirdi bence. Youtube türk iplerin azaldığını görünce geri adım atardı herhalde ama malesef biz Türklerin iradesi çok güçlü değil yani youtube'a girmeden duramazdık gene de.

    Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek
    tüm tbt halkı benim baslatmıs oldugum yarın taksimde hepimiz yutübüz yürüşüne davetlisiniz hepimiz yutübüz hepimiz atatürke hakaretiz die bagrıp çaarcaz...hatta elimiz değmişken tr bayragı bile yakalım amk

    NesTo | same shit diffirent asshole
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Kayıt Tarihi: 10/Mayıs/2003
    Erkek
    ahaha sipidik ak
Toplam Hit: 1106 Toplam Mesaj: 5