İos 10.3 Yayınlandı

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek
    DjBlueMaN bunu yazdı

    10 un 1 i aradan 1 hafta geçmede  10 un 2 si.Arkadaş bu nedir ya,adam gibi testlerden geçir yazılımını ondan sonra ver şı güncellemeyi.Samsung da modellere apple da güncellemelere yetişemiyoruz maşaallah.Bu kadar beta çıkartıyorsun insanlara test ettiriyorsun ,elinde en kral yazılımcılar var ama buna rağmen haftada bir zımbırtı yayınlıyorsun.Yok bunun şurası şöyleydi şunu kapattık,yok efendim batarya az gitmeye başladı onu düzelttik,arkadaş tam oturtmadan yazılımı verme ota ya o zaman.Şimdi diyeceksiniz ki mürid sende yükleme...ama olmuyor açık maçık diyor batarya diyor hız diyor bizide kekliyor :)

    Burdan apple ceo suna sesleniyorum yapacağınız işin taaaa ......

    hocam bazı açıklar güncellemeden sonra ortaya çıkıyor betada binlerce kişi fark etmiyor ama normal güncellemeyi milyonlar test etmiş olıyor ve bazı açıkların bulunması için milyon deneme gerekiyor demekki.  oyüzden adamlar güncelleme verdiği sürece özellikle güvenlik kızmamak lazım

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kentaki
    Kentaki's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Ekim/2016
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

    Ses ve veri'yi seçmişsin hocam. VoLTE açık yani. Türk Telekom faturasız hatlara VoLTE kullandırtmıyor. İlla faturalı ol diyorlar.

    Hocam volte menüsü ayrı turkcell kullanan arkadaşta gördüm :-/

    bu arada faturalıyım?


    What are you doing???
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Temmuz/2013
    Erkek

    ios 9'dan 10'a geçmiştim ama bugün bir şey dikkatimi çekti. Eskiden arama geliyor konuşuyordum. bir süre sonra ekran kilitlendiğinde herhangi bir bildirim gelirse ekranda beliriyordu ama şu an yok böyle bir şey. bildirimler telefonla konuşurken gelmiyor ekrana. illa uygulamaya girip bakmam gerekiyor. bu durum bir tek bende mi yoksa genel bir şey mi ?


    They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
Toplam Hit: 7238 Toplam Mesaj: 64
ios ios 10.3