folder Tahribat.com Forumları
linefolder Android - IOS Programlama
linefolder IOS Ta Kullanılan Programların Güvenliği



IOS Ta Kullanılan Programların Güvenliği

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Aralık/2008
    Erkek

    Şimdi arkadaşlar örneğin google'ın hizmetleri var.Bunlardan bazılarının ios desteği olmamasına rağmen kullanıcılar tarafından geliştirilmiş uygulamalar mevcut. İşte sıkıntımda burada başlıyor apple her programın güvenirliğini test ediyor mu? Ana üreticiler hariç diğer programlara girdiğimiz mail vb. eşleştirmeler güvenlik açığı yaratır mı?

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Th3Ultra
    Th3Ultra's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Haziran/2014
    Erkek

    Google hizmetlerinin Google'ın dışında başka bir şahıs tarafından geliştirilmesi sizce de kulağı zaten yeterince tırmalamıyor mu? 

    Güvenlik açığı yaratır elbette. 3. tarafın uygulamasını kullanıyorsunuz ne de olsa. Girdiğiniz verileri bir şekilde Google'a ulaştırıp oturumunuzu başlatabilir lâkin sizin verilerinizin bir kopyasını saklaması söz konusu. 


    Amacımız; zengin olmak. Zengin görünmek değil.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Aralık/2008
    Erkek

    Ota boka güvenlik önlemi alıyoruz en iyi sistem bizde güvenlik istiyorsanız IOS diyen kesim bundan habersiz mi eklenilen programların belirli şartları yok mu? İncelenmiyor mu? Eğer incelenmiyor yada kısıtı yoksa cidden saçma jailbreak çakıp devam edelim

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Aralık/2008
    Erkek

    yukarı

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 15/Eylül/2006
    Erkek

    örneğin mac'de asagidaki gibi bir ayari yaparsan, yani; allow apps downloaded from: anywhere / meali: indirdigim programdan ben sorumluyum seni sorumlu tutmam/tutamam, tutarsam ibneyim. 

    bundan tamamen kullanıcı sorumludur, bizim türk insanın en sevdigi sey olan user agremeent'larda yani her installation'da yazılan o 4334324234 sayfa yazılarda bu acıkca belirtilir. iOS ve Mac OS x ~içinde bu şekilde belirtilmiştir.

    third party'nni araya girdiği her mevzudan kullanıcı müşküldür EULA'yı okursan eğer bilmem kaçıncı maddenin bilmem kaçıncı satırının bilmem kaçıncı colomn'da oldugunu bilmiyorum ama kesin bulursun. :)

     

     


    [22817//kaanabak]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek
    Resmi olmayan programları kullanmayın bi bok olmaz. Ama çok güvenlik isteyen Nokia 3310 kullanabilir. Hatta biraz daha güvenlik olsun diye güvercinle veya dumanla haberleşebilir.

    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
Toplam Hit: 995 Toplam Mesaj: 6