İpad Etkin Değil Hatası

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek

    Arkadaşım ipad'in şifresini unutuyor, sonra da kombinasyonları denerken geldiği son nokta "ipad Etkin Değil - iTunes'a bağlanın" yazan siyah bir ekranda kalıyor ipad. Daha önce bilgisayarına hiç bağlamamış ve senkronizasyon yapmamış. Home + kapatma tuşuna basılı tutarak hard reset denedik ama çözülmedi. Şimdi aleti daha fazla bozmadan nasıl eski haline getirebiliriz? (Format atmakla ilgili sorun yok)


    herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Kasım/2007
    Erkek

    https://support.apple.com/tr-tr/HT203122 burdaki bilgiler işe yaramadı mı ?

    ayrıca legal yollardan aldıysanız cihazı hiç çekinmeden apple müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz çok ilgili ve yardım sever bir çağrı merkezi var.

    aLsanCaK tarafından 01/Ağu/19 10:57 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek
    1. Aygıtınız bağlıyken şu adımları izleyin: 
      • Face ID özellikli ipad modelleri: Gücü kapat kaydırıcısı görünene kadar Üst düğmeyi ve ses düğmelerinden birini basılı tutun. Aygıtınızı kapatmak için kaydırıcıyı sürükleyin. Üst düğmeyi basılı tutarak aygıtınızı bilgisayarınıza bağlayın. Kurtarma modu ekranını görene kadar Üst düğmeyi basılı tutmaya devam edin.
      • iPhone 8 veya sonraki modeller: Gücü kapat kaydırıcısı görünene kadar Yan düğmeyi ve ses düğmelerinden birini basılı tutun. Aygıtınızı kapatmak için kaydırıcıyı sürükleyin. Yan düğmeyi basılı tutarak aygıtınızı bilgisayarınıza bağlayın. Kurtarma modu ekranını görene kadar Yan düğmeyi basılı tutmaya devam edin.
      • iPhone 7, iPhone 7 Plus ve iPod touch (7. nesil): Gücü kapat kaydırıcısı görünene kadar Yan (veya Üst) düğmeyi basılı tutun. Aygıtınızı kapatmak için kaydırıcıyı sürükleyin. Sesi Kıs düğmesini basılı tutarak aygıtınızı bilgisayarınıza bağlayın. Kurtarma modu ekranını görene kadar Sesi Kıs düğmesini basılı tutmaya devam edin.
      • Ana Ekran düğmesi bulunan ipad, iPhone 6s veya önceki modeller ve iPod touch (6. nesil) ya da önceki modeller: Gücü kapat kaydırıcısı görünene kadar Yan (veya Üst) düğmeyi basılı tutun. Aygıtınızı kapatmak için kaydırıcıyı sürükleyin. Ana Ekran düğmesini basılı tutarak aygıtınızı bilgisayarınıza bağlayın. Kurtarma modu ekranını görene kadar Ana Ekran düğmesini basılı tutmaya devam edin.
        iTunesa bağlan ekranı
    2. Geri Yükle veya Güncelle seçeneklerini gördüğünüzde Güncelle'yi seçin. iTunes, verilerinizi silmeden iOS'i yeniden yüklemeye çalışır. iTunes'un aygıtınız için uygun yazılımı indirmesini bekleyin. İndirme işlemi 15 dakikadan fazla sürer ve aygıtınız iTunes'a Bağlan ekranından çıkarsa indirme işlemini bitene kadar bekleyip 3. adımı tekrarlayın.
      iPhone ile ilgili bir sorun var mesajının görüldüğü ekran
    3. Güncelleme veya Geri Yükleme tamamlandıktan sonra aygıtınızı ayarlayın.
Toplam Hit: 970 Toplam Mesaj: 3
ipad ipad etkin değil ipad kitlendi