İphone 12

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overlocker
    overlocker's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Ocak/2013
    Erkek

    müritler iPhone 12 alıcam şimdi size sorularım var kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim öncelikle batarya hakkında yorumlarınız birde kulaklık olarak kablosuz iPhone ses performansını kulaklığa randımanlı verebilecek bir kulaklık tavsiyesi istiyorum ayrıca almam gereken adaptör nedir iyi günler şimdiden 

    overlocker tarafından 23/Ağu/21 13:01 tarihinde düzenlenmiştir

    boş
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jizz_jix
    jizz_jix's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Temmuz/2007
    Erkek

    Hocam kolay gelsin batarya 1 gün çok rahat cıkarırsın ama yine kullanımına bağlı olarak takmam gerekebilir kulaklık olarak 2.nesi airpoods işimi dört dörtlük görür ve 18 Walt sarj aletini al minimum


    TURKCELL
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nposeLx
    nposeLx's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Ağustos/2017
    Erkek

    8-9 aydır kullanıyorum. Hocamın dediği gibi 1 günü rahat çıkarıyorum, kullanıma bağlı olarak değişiyor.Çok fazla video ve müzik dinlersem gün içinde sarja ihtiyac duyuyorum.  adaptör olarak aşağıdakini kullanıyorum, çok uzun beklemeden, tatmin edici sürede %100 hale gelmiş oluyor

    20 W USB-C Güç Adaptörü satın alın - Apple (TR)

    airpod pro aldım yanına, noise cancelling özelliğiyle beni etkiledi. aşırı memnunum.  

     

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Aralık/2012
    Erkek

    Hocam yakın arkadaşım 1 hafta önce turk telekom bayisinden İphone 12 cihaz 9200 aldı açılmamış kutu, demo cihaz olduğunu söyledi. Standlara konan ekranlarda sürekli reklam çıkanlardanmış itunus ile tekrar yazılım atmışlar dedi. Daha uyguna alabilirsin diye söyledim.

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Aralık/2002
    Homo

    geçen bi videoda 12 pronun şarjının bi tık daha iyi olduğunu söylüyorlardı. oysa pil aynı. bilemiyorum. pro var, şarjı bir günü rahat çıkarıyor. gps açarsam oyun oynarsam tekrar şarj ihtiyacım oluyor.

    adaptör olarak da 20w hızlı şarj olanı tavsiye ederim. yalnız piyasadan alma orjinal satıcılardan al. hepsiburada'dan 1 hafta arayla aldığım iki cihaz ikincisi sahte geldi iade ettim. ilki satıcı hepsiburada idi ikincisi başka bir dükkanmış orjinal diye satıyordu üstelik orjinal fiyatına da satıyorlar. anker'in IQ şarj aleti var 20w o da iyi. zaten onun da fiyatı hemen hemen orjinali kadar. sahte apple alacağına orjinal anker alabilirsin çünkü orjinal şarj da her zaman bulunmuyor. sonradan apple sitesinden aldığın 2 haftada mı ne gelmişti.

    kulaklık konusunda pek birşey diyemiyorum ama iyi bir bluetoth şart. kabloyla olmuyor. dönüştürücü aparat da alıyorsun o da sesi etkiliyor. kablo derdi cabası. yine anker'den iki kulaklığım var biri eski soundbunds kulakiçi diğeri kulak üstü soundcore Q10 olacaktı galiba. ikisinden de memnunum ama öyle üst düzey müzikten anlayan biri değilim. basları iyi. baslar iyi olunca bana iyi geliyor. tizlerde biraz zayıflar. genel olarak eğer yanında taşıma derdin fazla yoksa kulaküstü daha iyi performans veriyor. kulakiçine girdin mi iyisi için fiyat yükseldiği gibi güzelini bulmak da zorlaşıyor. yok derdim konuşmak, müzik kalitesine de çok takılmam dersen her kulaklık işini görür. görece kaliteli airpod çakmaları var youtube'a göz atabilirsin. bi eleman vardı milyon tane kulaklığın testini yaptı yapıyor. hatta forumu da vardı herhalde. 


    ________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2009
    Erkek

    Pro max kullanıyorum. Sarji 2 gun gidiyor normal kullanımda. Çok başarılı cihaz yapmışlar.

    Sarj aletini 20w Apple sitesinden aldım 200 TL. Çok aşırı hızlı şarj ediyor. 

    Kulaklik konusunda bilgim yok maalesef.


    ¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neverland
    neverland's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mayıs/2020
    Erkek

    o kadar para vereceksen pro max al pro al

    keşke ben de alabilsem


    Bir gece her zamanki gibi yatağına girip gözlerinin ağırlığına dayanamayıp huzurla uyuduğunu düşün. Sonrasında da hiç uyanmadığını düşünmeye çalıştığında aklında hiçbir şey canlanmayacaktır, çünkü beynin kapalıyken neler olup bittiğini bilemezsin, bu yüzden bu noktayı hayal edebileceğin bir veri yok elinde. Ölüm de tam olarak böyle bir şey. Uykunun 4. saatindeki hissettiklerin, yani; hiçlik, hissizlik. Varlığından ya da yokluğundan haberinin olmaması. Böyle düşününce ölüm biraz daha tanıdık geliyor, daha kabullenilebilir geliyor. Belki de içindeki o çılgın yaşama arzusuna sahip olan egonu ancak böyle ehlileştirebiliyorsun. Aksi halde çılgınca yaşama arzusuna sahip egon sana tanrılar yaratıyor, cennetler vaat ediyor, seni sonsuz bir yaşamın varlığı ve zevkleri ile kandırıyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overlocker
    overlocker's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Ocak/2013
    Erkek

    Teşekkürler hocam yorumlarınız için 


    boş
Toplam Hit: 1102 Toplam Mesaj: 8
i̇phone