İphone 4, 4S Emanet

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek

Merhaba Arkadaşlar,

İstediğim şey biraz güç olabilir belki ama çevremde kime sorduysam bulamadım, bir de ikinci çevrem olan buraya sormak istedim...

Elimde iphone 6 bir cihaz var ve aktif olarak kullandığım şahsi telefonum. Cihazda bir problem oluştu ve garantiye göndermem gerekiyor ama elimde yedek bir telefon yok ve androide bunu yedeklemek tam anlamıyla biraz zor. Kişiler, ayarlar, tüm içerik vs. (ayrıca gercekten androidi hiç ama hiç sevmiyorum kullanamıyorum da :) )

O yüzden burada elinde 4 ve ya 4S olan kullanmayan biri varsa bana 7-10 gün için temin edebilir mi? Kendi cihazım geldiğinde anında kargolanacaktır. Cihazın kamerası vs çalışması önemli değil, Alo desin, internete girsin yeterli. ekranı çatlakmış orası burası böyleymiş hiç ama hiç önemli değil. dediğim gibi alo desin, internete girsin yeterli.

Güveninizi nasıl sağlarım bilmiyorum ama gerçekten önerisi olanlar varsa da bu konuda yazabilir.

Teşekkürler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ben de var yollarım ama güvence isterim. 450 tl yolla telefonu geri yolllayınca paranı yollıyayım. 

küfrederiz villalara kulübeden
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

hocam samgungda bir program vardı. tüm yedeğini pc'ye alabiliyordun. aynı şekilde geri de aktarabiliyodun tabiki. iphonelarda da vardır belki böyle bişey?

..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Vay anasını, adamdaki zenginliğe bak. iphone' dan aşağısına binmem diyor.

Saygı duydum. (Aklıma zengin kızların, ıyyy tavuk döner mi yicez şimdi demesi geldi)

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    ozgunlu bunu yazdı

Saygı duydum. (Aklıma zengin kızların, ıyyy tavuk döner mi yicez şimdi demesi geldi)

Bizde üst sınır Blackberry (blackberray) :D

since 2005 // tbt
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek
    ozgunlu bunu yazdı

iphone kadar pahalı android cihazlar da var :) ben androidi kullanamıyorum sadece. 450 TL iyi para hocam öyle bir şeyim olsa netten alıp tekrar satarım. aradığım tam olarak bu değil. yine de teklifin için teşekkür ederim. ben elinizde atıl duran, kırık çatlak ama yinede kör topal iş yapan bir cihazı olan varmı diye sormak istedim daha çok...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoQaN
    GoQaN's avatar
    Erkek
    streetw1se bunu yazdı
    ozgunlu bunu yazdı

iphone kadar pahalı android cihazlar da var :) ben androidi kullanamıyorum sadece. 450 TL iyi para hocam öyle bir şeyim olsa netten alıp tekrar satarım. aradığım tam olarak bu değil. yine de teklifin için teşekkür ederim. ben elinizde atıl duran, kırık çatlak ama yinede kör topal iş yapan bir cihazı olan varmı diye sormak istedim daha çok...

Anlamadığım 7-10 gün neden sim kartını kıytırık basit bir Nokia vs. ye takıp idare etmiyorsun. Nete telefondan bi kaç gün girmeyiver. Amaç yedeklemek ise zaten iTunes bu iş için var ...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cankol
    cankol's avatar
    Erkek

Herhangi bir yerden 20-30 liraya alo diyen internete girmeyen bir telefon alıp, tüm verileri icloud'a yedekleyip garantiye gönderebilirsin hocam.

Vaktin varsa da boşver garantiyi, atla git Apple store'a randevunu alıp. o zaman çok kısa sürede sorunu çözüyorlar zaten. Ki sorun belirgin bariz birşeyse zaten yeni cihaz vericekler sana.

imza.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavitutku
    mavitutku's avatar
    Erkek

takdir ettim

Sabahları HeRo Akşamları MeRrO
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ekmek yoksa pasta yiyin'e dönecek bu iş :D 

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

lüks tüketim çılgınlığı :) hocam bazen ara vermek gerek :) normal bir telefon isteseydin sorun olmayacaktı ama senin isteğin biraz absürd ki kendin de fark etmişsin :) 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 986 Toplam Mesaj: 11
iphone iphone