Iphone Guncelledim Ama Active Olmuyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

arkadaslar iphone modeli sanirsam 3g kuzeninde ben kullniyorum smd ama daha once hicbir bilgim olmayan birsey 

biraz evvel guncelledim tabii nerden biliyim active diye bisey var smd ugrasiyom avtive olmuyo 

yedek vs hicbir almadim sadece guncellme yuklenirken kendisi owner diye biseyler yadekledi okdar onun disinsa yok 

nedir bu iphone nasil active yapicam ben bunu sim kartida ariyor hale bulamiyo gormuyo smdi ben bunu nasil halletcem  

acil olarak yardimlarini bekliyorum bu gece cozersek avayip iyi olur

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selanikli
    Selanikli's avatar
    Erkek

hacı sanırım bu yüzden bir siteden alıntı yaptım sertifika alırken kullandıkları iPhone'ların IMEI numaralarını Apple'a göderirler. Aktivasyon da bu IMEI nosuna göre yapılır. Sizin kullandığınız iPhone IMEI'si developer olarak kayıtlı olmadığı için aktive edemezsiniz.

Ama şu an araştırmadayım :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

hocam bulursan banada yaz birkac yerde daha yzdim ama bilmiyorum ne zmn sonuclanir en kisa surede buluruz ins 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Telefonun orjinal sim kartı ile aktive edebilirsin. Yoksa, redsnow ile jailbreak yapıp hactivate edebilirsin. İkisi de aynı kapıya çıkar. Ama önemli olan telefonun şu anki baseband sürümü. Tahminimce o da son sürüme güncellendi. Ve o sürüm için unlock yok şu an. Telefonu kullanmayacaksın yani. Şunu da unutma jailbreakli bir iphone aldıysan ömründe ilk kez, ilk yapman gereken, bir şey yapmamak. En ufak şeyi bile önce internetten araştır, sonra yap.

while (1<2)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

telefoncular filan yapamazmi tekrar update etsem nasil yapcam yada iste jb yapmak istesem nasil yapcam suan active penceresinde kaliyor

tekrar deneyin diyip duru

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

up

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

simkltlyse geçmiş olsun hocam aktive için ebayda kartlar satılıyordu bir ara araştır derim 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

Geçmiş olsun öncelikle ekran fotoları atarmısın ? birde pmden imei nonu iletirmisin bakalım cihazın durumu neymiş.

Gel bili bili gates
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

Pessimistic bunu yazdı:
    -----------------------------

Geçmiş olsun öncelikle ekran fotoları atarmısın ? birde pmden imei nonu iletirmisin bakalım cihazın durumu neymiş.

-----------------------------

hocam zor ya ne foto ne da imail fotolari cekcek bisey yok suan 

imeli ise nerden baKICAM bilmiyorum suan 

ben sana soyliyim ne oldugunu 

oncelikle dil ekrani sonra yer ekrani sonra wifi baglaniyo ki burayai atlama secenegi yok

sonra active et diyosun 3 dk surebilir diyo sonra yeniden dene iste kartla ilgili biseyler yaziyor 

sonuc ayni benim karti gormuyor 

bide sorun su turkiyede degilim yarin bi telefoncuya gosetercem bakalim ama ona gostermeden bi sonuc bulursam

cok daha iyi olur sonuclata onun yapacaklaini bizde yapabiliriz :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

restore ve ok 

tmmdir beyler restore edince duzeldi :))

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

geçmiş olsun hocam D:

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
Toplam Hit: 1571 Toplam Mesaj: 11