Iphone Guncelledim Ama Active Olmuyor
-
arkadaslar iphone modeli sanirsam 3g kuzeninde ben kullniyorum smd ama daha once hicbir bilgim olmayan birsey
biraz evvel guncelledim tabii nerden biliyim active diye bisey var smd ugrasiyom avtive olmuyo
yedek vs hicbir almadim sadece guncellme yuklenirken kendisi owner diye biseyler yadekledi okdar onun disinsa yok
nedir bu iphone nasil active yapicam ben bunu sim kartida ariyor hale bulamiyo gormuyo smdi ben bunu nasil halletcem
acil olarak yardimlarini bekliyorum bu gece cozersek avayip iyi olur
-
hacı sanırım bu yüzden bir siteden alıntı yaptım sertifika alırken kullandıkları iPhone'ların IMEI numaralarını Apple'a göderirler. Aktivasyon da bu IMEI nosuna göre yapılır. Sizin kullandığınız iPhone IMEI'si developer olarak kayıtlı olmadığı için aktive edemezsiniz.
Ama şu an araştırmadayım :)
-
hocam bulursan banada yaz birkac yerde daha yzdim ama bilmiyorum ne zmn sonuclanir en kisa surede buluruz ins
-
Telefonun orjinal sim kartı ile aktive edebilirsin. Yoksa, redsnow ile jailbreak yapıp hactivate edebilirsin. İkisi de aynı kapıya çıkar. Ama önemli olan telefonun şu anki baseband sürümü. Tahminimce o da son sürüme güncellendi. Ve o sürüm için unlock yok şu an. Telefonu kullanmayacaksın yani. Şunu da unutma jailbreakli bir iphone aldıysan ömründe ilk kez, ilk yapman gereken, bir şey yapmamak. En ufak şeyi bile önce internetten araştır, sonra yap.
-
telefoncular filan yapamazmi tekrar update etsem nasil yapcam yada iste jb yapmak istesem nasil yapcam suan active penceresinde kaliyor
tekrar deneyin diyip duru
-
up
-
simkltlyse geçmiş olsun hocam aktive için ebayda kartlar satılıyordu bir ara araştır derim
-
Geçmiş olsun öncelikle ekran fotoları atarmısın ? birde pmden imei nonu iletirmisin bakalım cihazın durumu neymiş.
-
Pessimistic bunu yazdı:
-----------------------------
Geçmiş olsun öncelikle ekran fotoları atarmısın ? birde pmden imei nonu iletirmisin bakalım cihazın durumu neymiş.
-----------------------------hocam zor ya ne foto ne da imail fotolari cekcek bisey yok suan
imeli ise nerden baKICAM bilmiyorum suan
ben sana soyliyim ne oldugunu
oncelikle dil ekrani sonra yer ekrani sonra wifi baglaniyo ki burayai atlama secenegi yok
sonra active et diyosun 3 dk surebilir diyo sonra yeniden dene iste kartla ilgili biseyler yaziyor
sonuc ayni benim karti gormuyor
bide sorun su turkiyede degilim yarin bi telefoncuya gosetercem bakalim ama ona gostermeden bi sonuc bulursam
cok daha iyi olur sonuclata onun yapacaklaini bizde yapabiliriz :)
-
restore ve ok
tmmdir beyler restore edince duzeldi :))
-
geçmiş olsun hocam D: