İş Arıyorum ( İstanbul-Avrupa )

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Kasım/2010
    Erkek

    Merhabalar İyi Geceler

    Mobildeyim hatalar için kusuruma bakmayın. 

    4 yıl aktif olarak bir editörlük portalında belirli bir mevki de çalıştım. Akabin de bilgisayar başından kalkıp biraz hayata atılmak istedim. Özel Güvenlik Sekörüne atıldım. 100 sorudan 92 Doğru ile başarımı yaptım. 53 gündür çalıştığım kurum paramı vermemesi sebebi ile 30 Ekimde çıkış vereceğim.

    Bünyeme göre ağır bir borç çukurundayım. Daim ettirmem gereken bir yaşam var.

    Neredeyse uzman olduğum bir konu mevcut değil.

    Çok hızlı klavye kullanırım. 

    Diksiyonum ve dış görünüş düzgündür.

    22 yaşımdayım ve uzun süre devam edecek tecilim var. İstanbul - Bahçelievler - Şirinevler de oturuyorum

    4 Yıl gizlilik sözleşmesinden dolayı adını veremediğim bir şirkette home office şekil de 3 yılı haftanın 7 günü 6 saat şeklinde çalışma yaptım. Son 1 yılı haftanın 6 günü 5 saat çalıştım. Şirket bünyesin de editör olarak çalıştım. İhtiyaç dahilin de özelden yönetici ile iletişim kurdurup referans verdirebilirim.

    Yazılım da uzmanlığım yok ana genel kullanıcı tanımına göre donanım ve yazılım olarak bilgim bir hayli mevcut. Mahallenin formatçı, Evinin hackeri misali .) Ayrıca uzun süreli de makale yazarlığı yaptım. Ama bilen bilir yüksek mebla borç ödemek için istesem de limite gelemem makaleden gelen kazanç ile.

    Ayrıca özel güvenlik sektörün de kimliği çıkmak üzere olan yüksek nota sahip biriyim. 

    Bu işi seçmenim sebebi de 

    Otorite - Düzen - Tam kontrol vede Hiyerarşi'ye takıntılı bir bağımlılığım olmasıdır.

    Geç kalmam, vaktinden önce yerin de bulunur ve vaktinden önce işlerimi gerçekleştirim. Aza itimat eder, Çoğuna da hırslıyımdır

    Ne iş arıyorsun ? Derseniz, İşçiye iş veren, İş verene işçinin olmadığı bu devir de sakal kestirmeyen bir iş bulsam çok güzel olurdu :) Her gün traş olduğum için oluşan alerjilerden tedavi görmek zorun da kalacağım.

    Benim için işin tanımından çok samimiyet önemli. Rütbesini bilen insanım, Saygıya itaat ederim. Yerimi ve mevkimi de iyi bilirim. Ama kimse samimi değil. Candan birileri olsun da ben beraber olur taştan ekmek çıkarırım.

    Kısacası ortaya dökecek varlığım sadece insanlık ve hayat tecrübesinden ibaret. Biraz edebi olup içi boş kova gibi iş arıyorum desem de hani olur da çevreniz de alt sektörlerden bile birileri arıyan olursa denk düşeriz belki diye rica etmek istedim sizden

    Ne iş olsa olur abiler.

    Pm'den iletişim kurabiliriz, Teşekkürler


    Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

    teknoloji ile aran iyi ise İstanbul tarafı sana yakın tim telekom ve vodafone mağzalarına iletişim ve satış danışmanı olarak başvurabilirsin.

    neredeyse tüm timlerde standart asgari ücret üstü bir maaş ve satıştan prim alırsın. prim çarpanları şirket hedeflerine ve ayın hedeflerine göre değişir

    aynı firmada 1600 tl kazanan da vardır 2500 de

    bir aklında olsun derim. 

     

Toplam Hit: 803 Toplam Mesaj: 2
i̇ş