İş Takip Programı?
-
MErhabalar,
arkadaşlar bir reklamcı olarak şirketimizde bir çok branş bulunmakta. Folyo kesim, CNC, lazer, dijital baskı, uygulama, montaj, üretim, boya bölümleri vs mevcut. Şimdi şöyle bir durumumuz bulunmakta. İşlerin toplandığı merkezi bir ofisimiz var. Bu saydıgım diğer branşlar ise arka taraftadır ve hepsinde bilgisayar destekli makinelerde çalışılmaktadır. Şimdi ben öyle bir sistem kurmak istiyorum ki;
Atıyorum grafik bölümünden dijital baskı bölümüne iş gönderildi. Adam bunu o programda görecek ve önünde kaç iş var görecek sıralama yapacak. Bankada ki müşteri sıralama sistemi gibi. bu sadece ağda gönderilen branşta o işi sıraya koyacak ve iş tamamlayınca yapılan işler kısmına taşıyacak. tarih vs bilgileride bulunacak böyle bir program varmı basit bir şey :)
-
yokmu :)
-
Bu posta gerek yok. "ya yine ne varsa holyone da var"mış.
-
bunun hangisini indircez hocam :) bi yol göstersen :))
-
-
Tam aradığın şey değil fakat Microsoft Groove işine yarayabilir.
MSN gibi bişey fakat istediğinle paylaştığın bir dosya arşivi, chat, tasklar, senin yarattığın bir contactlistin herkezde görünmesi gibi şeyler var. kullanımı kolay.
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------
Tam aradığın şey değil fakat Microsoft Groove işine yarayabilir.
MSN gibi bişey fakat istediğinle paylaştığın bir dosya arşivi, chat, tasklar, senin yarattığın bir contactlistin herkezde görünmesi gibi şeyler var. kullanımı kolay.
-----------------------------hocam sen insanmısın ya :) fevkulade işime yarar. Kullanımı basit. Bu groove ye excell ile destekleriz sorun olmaz. iş listesini vs ayarlarız. ya yine ne varsa holyone da var. hocam zengin olursam sana her ay 100 bin tl maaş vericem :))
-
Şirket olarak böyle bir programın tasarım aşamasındaydık, bende az önce evde çalışıyorum nasıl olsa diye tasarım yapıyordum. ihtiyaç piyasada çokmu ?
-
iş takip deyince başka şey anladım :)
ben kendime bi sayfa hazırlayacam bütün eleman sitleerinden bana göre işlere anlık bakacam belki ozaman iş bulurum :D
-
TeRRoR bunu yazdı:
Şirket olarak böyle bir programın tasarım aşamasındaydık, bende az önce evde çalışıyorum nasıl olsa diye tasarım yapıyordum. ihtiyaç piyasada çokmu ?
-----------------------------büyük sayılabilecek yada içerisinde bir çok branşı olan şirketlerin hepsine ihtiyaçtır bu tür şey. ağ üzerinden çalışan internet gereksinimi olmayan güvenli dosya paylaşımı ve işlem sırası hacmi günlük yapılan işler yada ertesi güne kalanlar yada ertesi gün yapılacaklar gibi.
-
Destroyer bunu yazdı:
-----------------------------arkadaş alınmış biraz :)