folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder İşe Başlarken Açık Senet İstenmesi ?



İşe Başlarken Açık Senet İstenmesi ?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kimene
    kimene's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Eylül/2005
    Erkek

    Bonoda bulunan Bedeli........... diye başlayan yere TEMİNAT olarak yazılırsa bunun teminat için verildiği belli olur. Diğer bir yolu ise sözleşme yapmaktır.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Temmuz/2007
    Erkek

    sözleşme yap adamlar ile arabanıon kendım tarafından calınması ve ortadan kaybolma durumu vs ıcın.

    Zaten arac ıle kaza yapsan bıle kasko karsılıyor herseyı dıkkat lı ol


    Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Aralık/2008
    Erkek

    Benimde senetim var çalıştığım şirkette ancak belirli bir rakam belirtmeleri gerekiyor ve arka kısmına yazılır sana nelerin verildiği buna müteakiben atarsın imzanı içeride durur senedim. 50-70 neyse imzala ama boş senet imzalama kesinlikle. ama bu işi istiyorsan da diretme çok fazla kibar olmaya çalış bu devirde iş bulmak pek kolay değil biraz sor bakalım herkes boş senetmi imzalamış ayrıca şirkete ne kadar güvendiğin ile alakalı bir durumdur bu.


    Keep Going !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Temmuz/2005
    Erkek

    aradım şimdi hatunu bilgi istedim . diyor ki sen işten çıkmak istediğinde alacaklarını toplayacaksın piyasadan öyle çıkacaksın . şirket değil kişilerden alacaklarında sen sorumlusun diyor. bu senet bunun için diyor.

     

    böyle şey olur mu a.q. çıkarken alacakları ben mi ödeyeceğim bunlara ?

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Ağustos/2010
    Dişi

    Size emanet edilen bir mali alici kurum veya kislere teslim ettiginizde o malin satis ucretini sirkete iade etmek ile yukumlendiriliyorsunuz , o malin yada paranin kaybolma yada calinmasi gibi durumlarda da bu yukumlulugunuz sizi o miktari odemeye tabi gosteriyor .Veresiye isleyen bir duzende calisilan ve o tur mal verip ucretini daha sonra alan bir satis sistemi icerisinde olduklarini anliyoruz ve bu alicilara acilan kredilerden de sizi sorumlu tutup size X miktari kadar verilen malin Y miktari kadar satis ucretini isten cikmadan once piyasadan toplayip onlara odemeniz gerekiyor , alici oldugunuz kisi yada kurumlarin bu miktari size odemeden once de sizden ayni mali yine isteyeceklerini dusunursek bunun sonu da yok gibi , bu tur anlasmalari imzalayip kabul etmeden once buraya yazip arkadaslarinizdan da fikir almaniz en dogrusu olmus ..


    There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Haziran/2007
    Erkek

    arabadaki malı satıp parasını cebine atıp kaçanlar çok olduğundan firmalarda kendini korumak için böyle bir yola gidiyorlar.


    .
Toplam Hit: 3257 Toplam Mesaj: 17