Işıklı Yazı Tahtası ?
-
Bir Cd ci ve Eczane de gördüm Gerçekten Harika bişey Bir Yazı tahtasi gibi camdan Oraya yazdıkları şeyler İstedğimiz renkte [Cihazdan Ayarlanıyor] Oraya ayzıyor ama Işıkla Oluyor Yazılar dan Işık çıkıyor Dijital bir Yazıymış gibi duruyor ve 3D Bir Yazı oluyor işte Onlardn Nerde bulabilirim Marka ve Fiyatları Hakkında bi Bilgi verebilirmisiniz ??
-
180 liraya almıstık reklam ajansından..
-
Bana onlardan Lazım Mark Fln varsa Söleyebilirmisin ??
-
kalın pleksi etrafına beyaz led donup daha sonra fosforlu kalemlerle yazdıgında o solediğin se oluo arka planın renginin değişmesini istiosanda RGB dediğimiz ledleri kullanarak yapabiliosun basit bi sistem kendisi ve okadar pahalıyada satılıcaka bi sistem değil haberin olsun istersen yapımını anlatabilirim
-
ayhun bunu yazdı:
-----------------------------
kalın pleksi etrafına beyaz led donup daha sonra fosforlu kalemlerle yazdıgında o solediğin se oluo arka planın renginin değişmesini istiosanda RGB dediğimiz ledleri kullanarak yapabiliosun basit bi sistem kendisi ve okadar pahalıyada satılıcaka bi sistem değil haberin olsun istersen yapımını anlatabilirim
-----------------------------
Walla Süper olur Bi Anlatsan Çok sevinirim... -
Adını bilen yazsın ya araştıralım bizde
-
tahtakalede mevcut, bulamazsanız dogubank 2. katta satılıyor
fiatı makul...
-
İstanbul da karaköy tarafındaki elektronikçileri gezersen özel bile yaptırabilirsin
-
aslında kendim yapsam daha bi güsl olur .... :D
-
Hala yok mu bi nasıl yapılır bilen şeetiren ??
-
nasıl yapıldığını anlatabilecek biri varsa bende beklemedeyim.
Toplam Hit: 1924 Toplam Mesaj: 11