folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Işınlanma Geçmişi Ve Geleceği



Işınlanma Geçmişi Ve Geleceği

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madmax
    madmax's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Eylül/2003
    Erkek
    Göcebe bu olay (philadelphia) birçok bilim adamının nezaretinde yapılmış ve daha sonra bu konu hakkında birçok bilim adamı yorumlar ve kitaplar yazmışlardır.koskoca bilim taifesi işi gücü yok olmayan bir olaya yorummu yazacaklar?

    1960-1970 li yıllarda birçok bilimsel ve askeri teknoloji alanında keşifler yapıldı.Bugün hala görünmez diye tabir edilen uçakların bi kısmı 1980li yıllarda yapıldı..peki bu tarihten sonra neden çok fazla gelişme gösterilmedi?acaba artık yeraltına inerek gizlice mi yapmaya başladılar.Amerika ayrıca dediğin gibi uzaylıları çok iyi kullanmıştır.yaptığı bi çok gizli projeyi denemiş,bunu gören ve ya şüphelenen insanlara ise UFO yalanını anlatmış,bu olaya hem ayrıntılı bir cevap vermemiş,hemde yalanlayıcı açıklamalar yaparak sanki ABD"nin uzaylıları saklamaya çalıştığı havası oluturulmuş,böylece projelerine daha rahat devam edebilmişlerdir.51. bölge gibi yerler ise bu yüzden hep saklı bırakılmış,hakkında hep yanıltıcı spekülasyonlar çıkarılmış.adamlar dünyayı keklemişler yıllarca...
    Selamlar...

    Biliyorsan konus ibret alsinlar, Bilmiyorsan sus,bari adam sansinlar!... Büyük adam olmaya gerek yok,sadece "Adam" olalım yeter!
Toplam Hit: 7440 Toplam Mesaj: 22