İşlemci Fanının Ayağı Kırıldı-Acilinden Yardım Gerek
-
Hocam işlemcinin üzerindeki fanı tutan ayaklardan birisi kırıldı.Bantla tutturdum öyle yazıyorum şuanda buraya :D Fanı komple değiştirmem gerekecek sanırım.Aynı fan ı nereden bulabilirim bilmiyorum anakartın modeliyle filan arattım google amcada yok bulmuyo.
Anakart modeli : Gigabyte 8S651MP-RZ
Hocam yardımcı olanlar olursa süper olur varya bant ne zamana kadar götürür bilmiyorum.
-
benim pc de olmuştu benzer bi durum ... kırılan parçaları japonla yapıştırmıştım (bisüre sonra başka yerlerinden tekrar kırıldı) ; sonra başka bi kasadan aynı parçayı araklayıp değiştirdim (bi süre çalıştı sonrada aynı ayakların anakart üzerindeki kısımları parçalandı :D ) ...
en son iple anakart üzerine sıkıca bağladım ... 1 yıldır sağlam çalışıyor ...
-
Ben bir keresinde cpu fanin sogutucuya baglanan ayaklari kirildi. Biraz kalin bir tel ile sogutucuya tutturdum, aradan 2 yil gecti sonra aklima geldi. gidip yeni bir sogutucu seti almistim.
-
1- nası becerdin kırmayı :D
2- Foto çek gönder yarın depodan bakayım çıkma varsa aynısından yollayım.
-
478 Pin işlemci soğutucu olarak bakacaksın,istersen vatan bilgisayarda sıfır olarak var.
http://www.vatanbilgisayar.com/products.aspx?L2=OEMCLL&k3=%DD%FElemci&qs=|18=4 -
Pessimistic bunu yazdı:
-----------------------------
1- nası becerdin kırmayı :D
2- Foto çek gönder yarın depodan bakayım çıkma varsa aynısından yollayım.
-----------------------------Hocam fanı temizleyeyim dedim çok fazla ses yapıyodu.Hay ben elimi .. nese :) Gönderirsen çok makbule geçer :) Bantla yürümez bu iş :)
-
Jubei bunu yazdı:
478 Pin işlemci soğutucu olarak bakacaksın,istersen vatan bilgisayarda sıfır olarak var.
http://www.vatanbilgisayar.com/products.aspx?L2=OEMCLL&k3=%DD%FElemci&qs=|18=4
-----------------------------Hocam bendeki fan a hiç benzemiyolar.Nasıl oluyo bu iş? Bak yukarıda var resmi fan ın
-
Ulan bende özeL bi fan sandım :D İstanbuldanmısın ? Depodan bi dünya 478 fanı :d
-
Hem komple fana gerek yok onlar zaten çerçeveli dış çerçevesini göndereyim direk
+
Anakartı b*k götürüyo :D komple kasayı temizle bence :D
-
Pessimistic bunu yazdı:
Hem komple fana gerek yok onlar zaten çerçeveli dış çerçevesini göndereyim direk
+
-----------------------------Hocam istanbuldayım Valla süper olur gönderirsen :) Şunu vidalı yapsalar standart nolur ki.Nasıl alabilirim senden dış çerçevesini?
+
Hocam 7 senenin pisliği ya olur o kadar :) Temizlemeye kalkınca elimde kalıyo varsın pis olsun :D
-
pr_x71 bunu yazdı:
Pessimistic bunu yazdı:
+
-----------------------------Hocam istanbuldayım Valla süper olur gönderirsen :) Şunu vidalı yapsalar standart nolur ki.Nasıl alabilirim senden dış çerçevesini?
+
Hocam 7 senenin pisliği ya olur o kadar :) Temizlemeye kalkınca elimde kalıyo varsın pis olsun :D
-----------------------------pm atıldı.